McDonald's komt met speciaal menu voor Dimitri Vegas & Like Mike

Karen Luiken-10 augustus 2021 om 08:08

McDonald’s heeft iets leuks in petto voor fastfoodliefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van Dimitri Vegas & Like Mike. De keten en de dj’s hebben de handen ineen geslagen voor een speciaal menu.

Het gerecht bestaat uit een bijzondere burger die niet geheel onbekend is voor McDonald’s-liefhebbers. Het gaat namelijk om de Bacon Big Mac, de favoriete burger van Dimitri Vegas & Like Mike. De traktatie, die speciaal voor de broers een comeback maakt, bestaat uit twee sneetjes rundvlees, gesmolten cheddar, ajuintjes, augurken, een bedje van sla, de unieke Big Mac-saus en een krokant stukje spek.

De burger is vanaf vandaag te bestellen bij McDonald’s. Smakelijk!


(Photo by Joiarib Morales Uc on Unsplash)

Hema verkoopt nu bier met tompouce-smaak

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:11

Hema en tompoezen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je aan het een denkt, denk je automatisch aan het ander. De zoete smaken laten het voelen alsof er een engeltje over je tong plast. Heel gek is het dan ook niet dat Hema heeft besloten de tompouce om te toveren in een biertje. En die is NU verkrijgbaar!

Het drankje is, zoals de winkel het zelf omschrijft, een ode aan de heldentompouce van Hema. De gouden combinatie van romige vanille, frisse framboos en subtiele zoetheid zorgt voor een smaakexplosie in je mond. ‘Heerlijk om mee te proosten en daar mag een echte tompouce natuurlijk niet bij ontbreken’, zo klinkt het bij Hema.

De biertjes worden per vier stuks verkocht. Je betaalt elf euro voor een pakketje. Zowel online verkrijgbaar als in de winkel!

Brussel krijgt een croque monsieur-bar!

Karen Luiken-25 september 2021 om 07:50

Stel je voor: een restaurant met alleen maar croque monsieurs. Gemaakt op de meest verrukkelijke manier, verzonnen door de beste chef-koks. Varianten met Aziatische smaken, Mexicaanse of een gastronomische variant. Het kan binnenkort allemaal in Brussel. Daar opent Mr. Suisse x Liesse in oktober de deuren, een bar die helemaal in het teken staat van croque monsieurs.

Ben jij een cheese addict? Dan wordt deze hotspot jouw dagelijkse tussenstop. Bij het pop-uprestaurant proef je straks niet alleen de klassieke croque monsieur met ham en één van de drie verschillende beschikbare Zwitserse kazen, maar ook recepten die populaire Brusselse chef-koks hebben gecreëerd. Elke week staat een duo – bestaande uit een chef-kok en een Brusselse kaasmeester – centraal dat drie tijdelijke signature croque-recepten introduceert naast het vaste menu.

Je zal onder meer kunnen genieten van een Kymcheese, een croque met de Koreaanse specialiteit kimchi en Gochujan-mayonaise. Verder staan er ook een licht pikante quesedilla van chorizo en een vegetarische optie met auberginechutney en een spiegelei op het menu.

Het restaurant opent op 13 oktober de deuren aan Avenue Adolphe Demeur 57 in Sint-Gillis. Je hebt tot 22 november de tijd om langs te gaan. Daarna verdwijnt de bar (helaas) weer.

Ontdek meer