Dit is de winnaar van ‘The Masked Singer’

Karen Luiken-19 maart 2022 om 06:36

Het zit erop. Na een wekenlange strijd is de grote winnaar van ‘The Masked Singer’ bekend. Miss Poes ging er met de winst vandoor en liet daarmee de gouden Ridder en het witte Konijn achter met zilver en brons.

Niemand minder dan Camille Dhont zat verstopt onder het pak van Miss Poes. Tien weken lang wist ze haar echte identiteit verborgen te houden voor de speurders en kijkend Vlaanderen. “Waar moet ik beginnen? Eerst en vooral 10.000 maal SORRY aan iedereen tegen wie ik heb moeten liegen de voorbije maanden”, schrijft de #LikeMe-ster op Instagram. “Ten tweede DANKUWEL aan iedereen achter de schermen van dit wonderlijke programma om zo goed voor mij en alle andere kandidaten te zorgen. Dankzij jullie werd dit een ongelofelijk mooi avontuur.”

De zangeres is blij en trots dat ze de winst te pakken heeft gekregen. “Dankjewel VTM om mij erbij te vragen, dankjewel aan de miljoenen kijkers om elke week trouw naar onze prachtige kostuums te blijven kijken en te genieten van de leukste muziekshow van de wereld! LOVE YOU ALL SO MUCH.”

Camille won het onder meer van zangeres Loredana, die onder het pak van de gouden Ridder verstopt zat. Zij sloot ‘The Masked Singer’ af met een zilveren medaille. “Als ik zie wat ik hier heb mogen meemaken, dat heeft me nog meer opgefleurd. Ik besef dat muziek echt mijn leven is. Voor mij zal ik altijd Riddertje blijven”, zegt ze.

En dan was er ook nog het witte Konijn, waar Conner Rousseau wekenlang onder schuilging. “Dit is een once in a lifetime experience. Ik ben ook maar een jonge gast die graag eens nieuwe dingen probeert. Ik heb het geproefd en het heeft enorm gesmaakt”, aldus de Vooruit-voorzitter over zijn deelname.

1
2

Docu over André Hazes te zien bij VTM

Karen Luiken-22 mei 2023 om 13:53

De spraakmakende documentaire over André Hazes komt binnenkort naar de Belgische beeldbuis. VTM zendt op dinsdag 23 mei ‘Crossroads’ uit, een reeks waarin de Nederlandse ‘Leef’-zanger een kant van zichzelf toont die fans nooit eerder hebben gezien.

André werd voor de documentaire twee jaar lang gevolgd terwijl hij door de moeilijkste periode van zijn leven ging. Hij vertelt over zijn burn-out, liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn gevecht tegen verslavingen. Verschillende vrienden en familieleden, zoals moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef Djarno Hofland, komen ook aan het woord.

“Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De eerste aflevering wordt op 23 mei uitgezonden, daarna volgt er een aantal dinsdagen lang iedere week een nieuwe aflevering op VTM 2 en VTM GO+.

Allerlaatste '#LikeMe'-concert aangekondigd

Dieter Blarinckx-22 mei 2023 om 06:30

Hoewel de laatste aflevering van de populaire en muzikale jeugdreeks '#LikeMe' al enkele weken geleden te zien was, heeft de cast nu toch nog één grote verrassing: een allerlaatste concert in het Sportpaleis!

Op 13 januari 2024 palmt de bekende en enthousiaste cast van '#LikeMe' een allerlaatste keer het Sportpaleis in Antwerpen in. '#LikeMe The Final Concert' vindt dan exact 5 jaar na de eerste aflevering op Ketnet plaats. Na vier fantastische seizoenen, meer dan twee honderd optredens doorheen Vlaanderen en tien uitverkochte Arena-concerten, komt het dus op 13 januari definiteif aan een einde.

Tickets en meer info kan je vinden op ketnetvoorouders.be. De prijzen variëren tussen de 21 en 42 euro.

Ontdek meer