Dit is de winnaar van ‘The Masked Singer’

Karen Luiken-19 maart 2022 om 06:36

Het zit erop. Na een wekenlange strijd is de grote winnaar van ‘The Masked Singer’ bekend. Miss Poes ging er met de winst vandoor en liet daarmee de gouden Ridder en het witte Konijn achter met zilver en brons.

Niemand minder dan Camille Dhont zat verstopt onder het pak van Miss Poes. Tien weken lang wist ze haar echte identiteit verborgen te houden voor de speurders en kijkend Vlaanderen. “Waar moet ik beginnen? Eerst en vooral 10.000 maal SORRY aan iedereen tegen wie ik heb moeten liegen de voorbije maanden”, schrijft de #LikeMe-ster op Instagram. “Ten tweede DANKUWEL aan iedereen achter de schermen van dit wonderlijke programma om zo goed voor mij en alle andere kandidaten te zorgen. Dankzij jullie werd dit een ongelofelijk mooi avontuur.”

De zangeres is blij en trots dat ze de winst te pakken heeft gekregen. “Dankjewel VTM om mij erbij te vragen, dankjewel aan de miljoenen kijkers om elke week trouw naar onze prachtige kostuums te blijven kijken en te genieten van de leukste muziekshow van de wereld! LOVE YOU ALL SO MUCH.”

Camille won het onder meer van zangeres Loredana, die onder het pak van de gouden Ridder verstopt zat. Zij sloot ‘The Masked Singer’ af met een zilveren medaille. “Als ik zie wat ik hier heb mogen meemaken, dat heeft me nog meer opgefleurd. Ik besef dat muziek echt mijn leven is. Voor mij zal ik altijd Riddertje blijven”, zegt ze.

En dan was er ook nog het witte Konijn, waar Conner Rousseau wekenlang onder schuilging. “Dit is een once in a lifetime experience. Ik ben ook maar een jonge gast die graag eens nieuwe dingen probeert. Ik heb het geproefd en het heeft enorm gesmaakt”, aldus de Vooruit-voorzitter over zijn deelname.

1
2

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer