Grace grijpt naast belminuten met geliefden in 'Big Brother'

Karen Luiken-18 maart 2022 om 14:27

Deze week staat bij ‘Big Brother ‘in het teken van back to reality. De bewoners worden klaargestoomd voor een terugkeer naar de normale wereld en daar horen ook telefoontjes met het thuisfront bij. Ze krijgen de kans om belminuten te scoren, maar die gaat helaas aan Grace voorbij. “Vanbinnen ontplof ik”, zegt ze in onderstaande preview.

'Extreme Makeover Vlaanderen' nu online te zien!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:43

Heb je afgelopen zaterdag de eerste aflevering van 'Extreme Makeover Vlaanderen' gemist op tv? Geen zorgen, want je kan de aflevering nu ook gewoon online bekijken!

In 'Extreme Makeover Vlaanderen' neemt James Cooke samen met een team van experten, familie, vrienden en buren het huis onder handen van een gezin dat het moeilijk heeft.

Wil je de hele aflevering bekijken? Dan kan dat via deze link!

En hoewel het eerste seizoen nog maar net gestart is, gaat Play4 alvast op zoek naar nieuwe deelnemers voor het programma. Wil jij je graag kandidaat stellen? Dat kan dan hier!

VRT MAX lanceert docureeks over muzikale twintigers

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:20

Vijf jonge twintigers die branden van ambitie gaan de hoofdrol spelen in ‘Plan A’, een nieuwe docureeks van VRT MAX. Ze richten zich allemaal op andere muziekgenres, maar hebben wel één ding gemeen: ze willen de absolute top bereiken.

‘Plan A’ wordt een zesdelige reeks en volgt Lina, Giuseppe, Shams Jordi en Ikraan bij hun eerste stappen in de Belgische muziekscene. Via hun eigen lyrics en momentopnames uit hun dagelijks leven vertellen ze zelf hun eigen, vaak opvallend gelijklopende verhaal. Ze worden gevolgd tijdens de eerste concerten nadat de pandemie alles stillegde, tijdens het vinden van hun eigen stek en in de aanloop naar de release van hun eerste album. Er worden videoclips gemaakt en discussies met ouders gevoerd.

De reeks schetst een veelzijdig portret van jonge artiesten die meedogenloos vooruit denderen om hun eigen vooropgestelde doel te bereiken. Wat hen bindt? Ze hebben geen plan B, geen vangnet, geen alternatief.

Ontdek meer