Yummm: pizza bitterballen zijn nu een ding

Karen Luiken-18 maart 2022 om 07:52

Keuzestress. Je krijgt er dagelijks mee te maken. Kies je als avondeten of snack voor een pizza of voor een portie bitterballen? Dr. Oetker denkt met je mee en heeft het beste van deze twee werelden nu samengevoegd.

Dr. Oetker, het merk dat bekendstaat om zijn pizza’s, heeft een nieuw product op de markt gebracht: pizza bitterballen. Dat zijn dus bitterballen met pizzasmaak. Of pizza’s met een krokant laagje. Het is maar net hoe je het bekijkt.

De traktatie is er in twee verschillende smaken: salami voor de vleesliefhebbers onder ons en margherita voor de vegetariërs. Ze worden verkocht in dozen van tien stuks. Verkrijgbaar bij de Albert Heijn!

Wafels in penis- en vaginavorm nu verkrijgbaar in Antwerpen!

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:27- Foto:

Gazet van Antwerpen

Het was al een hype in steden zoals New York, Londen, Parijs en Amsterdam, maar nu kan je ook in Antwerpen wafels krijgen in de vorm van een penis of vagina. Place to be: Zizi Boutique op de Sint-Katelijnevest.

Zizi Boutique draait om één ding: lekkere en vooral sexy wafels. Oprichter Maarten Bovee wil “een glimlach toveren op de gezichten van klanten” en daar slaagt hij wel in met zijn wafels in de vorm van penissen en vagina’s.

Op basis van de excentrieke wafels die hij zag in het buitenland, brengt hij nu dit humoristische concept naar Vlaanderen: “De zizi’s en de pumani’s, lekkere wafels met Belgische chocolade waar je nog een extra topping bij kan kiezen: crumble van speculaas of Oreo of pistachenootjes bijvoorbeeld.”

“We spelen hard in op het social media-aspect. De hele shop is opgebouwd om bezoekers een unieke ervaring te bezorgen. Muren waar mensen foto’s voor kunnen nemen. Eentje is helemaal bekleed met roze bont. Op een andere muur werden vleugels van anderhalve meter vervaardigd uit bloemen. En nog elders vind je een roze replica van een beeld van Michelangelo”, vertelde hij in een interview met Gazet van Antwerpen.

Afspraak dus bij Zizi Boutique in Antwerpen!

M&M’s lanceert nieuwe paarse kleur!

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 20:27

Voor het eerst in tien jaar voegt chocoladefabrikant M&M’s een nieuwe kleur toe aan het assortiment: paars. En die kleur is vanaf nu overal te krijgen!

De nieuwe kleur werd met een zalige en muzikale campagne gelanceerd. Op de tonen van 'I'm just gonna be me!' maakte de nieuwe paarse M&M haar entree.

Het paars werd gekozen na een poll waar fans konden stemmen voor hun favoriete kleur. Paars bleek de grote publieksfavoriet.

Bekijk hier de muzikale campagne van de paarse M&M:

Ontdek meer