Philippe Geubels te zien in nieuw seizoen 'Hotel Romantiek'

Karen Luiken-16 maart 2022 om 16:43

Niemand minder dan Philippe Geubels gaat Sven de Leijer en Gloria Monserez vergezellen in een nieuw seizoen van ‘Hotel Romantiek’. Dat is dit jaar nog te zien op Eén.

In ‘Hotel Romantiek’ wordt een groep vrijgezellen op leeftijd meegenomen voor een onvergetelijke week. Een week waarin verloren vlinders mogen ontwaken, passie naar boven wordt gehaald en hartstocht overheerst.

Kan jouw opa of oma wel een beetje liefde gebruiken? Dan hebben we goed nieuws. Vrijgezelle 65-plussers kunnen namelijk tot en met 31 maart worden ingeschreven voor het programma.

"Ik ben heel blij met ‘Hotel Romantiek’. Ik werk heel graag met oude mensen, dus ik denk dat de samenwerking met Sven vlot zal verlopen”, zegt Philippe Geubels lachend. “En Gloria is echt fantastisch."

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer