Nieuwe muzikale spelshow 'I Can See Your Voice' komt naar VTM

Karen Luiken-16 maart 2022 om 16:23

Zingen ze echt of doen ze alsof? Die vraag staat centraal in het spiksplinternieuwe programma ‘I Can See Your Voice’.

In de muzikale spelshow ‘I Can See Your Voice’ moeten twee kandidaten samen met vier panelleden ontdekken of iemand écht goed kan zingen of dat er wordt gedaan alsof. Er zijn zeven performers die zich in vijf verschillende rondes van hun beste kant moeten laten zien. Bij iedere ronde worden er een of meerdere kandidaten geëlimineerd.

Uiteindelijk blijft er een persoon over die in de finale een duet zingt met een muzikale gastartiest. Pas daar wordt duidelijk of hij of zij écht kan zingen. Is dat het geval? Dan winnen de kandidaten een mooi geldbedrag. Zo niet, dan gaat de slechte zanger er met de hoofdprijs vandoor.

De vier panelleden die wekelijks terugkeren zijn Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Ingeborg en Kürt Rogiers. Jonas Van Geel presenteert het programma.

‘I Can See Your Voice’ is vanaf 26 maart te zien bij VTM.

Pano besteedt aandacht aan jongeren met eetstoornissen

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:38

Het aantal eetstoornissen bij jongeren tijdens de coronapandemie is sterk toegenomen. Zender Eén besteedt in een aflevering van ‘Pano’ aandacht aan dit onderwerp. De reportage is woensdag te zien.

In de uitzending wordt duidelijk dat er een groep jongere patiënten is bijgekomen die snel mager wordt. Esther en Cara vallen daar ook onder. Esther kreeg al op jonge leeftijd eetproblemen en werkt inmiddels aan haar herstel. Bij Cara heeft het lang geduurd voordat ze onder ogen wilde zien een eetstoornis te hebben.

Beide dames doen in de reportage hun verhaal. “Het is zo genormaliseerd om van het ene dieet naar het andere te gaan. Ik dacht dat wat ik deed nog niet zo gek was”, zegt Cara. “Al heel vroeg hoorde ik alleen: mager is mooi.”

Naast de ervaringen van Cara en Esther komt ook Eetherstel in Tienen in beeld. Dit is de afdeling van de psychiatrische kliniek Alexianen, die gespecialiseerd is in eetstoornissen. En er wordt gepraat over social media. Want jezelf constant vergelijken met anderen: dat is voor niemand goed.

‘Pano – Het eetprobleem’ is woensdag 28 september om 21.30 uur te zien op Eén en in de app van VRT NWS.

K3 doet mee aan 'Liefde Voor Muziek'

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 06:39

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want K3 zal binnenkort te zien zijn in het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek'. Dat kondigden de meisjes deze ochtend aan via instagram.

Via instagram stories maakten Hanne, Marthe en Julia bekend dat ze deelnemen aan het gloednieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Dat doen ze samen met artiesten zoals Günther Neefs, Metejoor, Stef Bos, DAAN, Portland en Jaap Reesema.

Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, maar wel kon VTM al zeggen dat de nieuwe afleveringen in het voorjaar van 2023 te zien zullen zijn via VTM en VTM GO.

Stay tuned voor meer info!

Ontdek meer