Nieuwe muzikale spelshow 'I Can See Your Voice' komt naar VTM

Karen Luiken-16 maart 2022 om 16:23

Zingen ze echt of doen ze alsof? Die vraag staat centraal in het spiksplinternieuwe programma ‘I Can See Your Voice’.

In de muzikale spelshow ‘I Can See Your Voice’ moeten twee kandidaten samen met vier panelleden ontdekken of iemand écht goed kan zingen of dat er wordt gedaan alsof. Er zijn zeven performers die zich in vijf verschillende rondes van hun beste kant moeten laten zien. Bij iedere ronde worden er een of meerdere kandidaten geëlimineerd.

Uiteindelijk blijft er een persoon over die in de finale een duet zingt met een muzikale gastartiest. Pas daar wordt duidelijk of hij of zij écht kan zingen. Is dat het geval? Dan winnen de kandidaten een mooi geldbedrag. Zo niet, dan gaat de slechte zanger er met de hoofdprijs vandoor.

De vier panelleden die wekelijks terugkeren zijn Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Ingeborg en Kürt Rogiers. Jonas Van Geel presenteert het programma.

‘I Can See Your Voice’ is vanaf 26 maart te zien bij VTM.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer