Zien: eerste beelden van 'Come Dance With Me'

Karen Luiken-15 maart 2022 om 06:55

Ons land krijgt er binnenkort een nieuw dansprogramma bij. In ‘Come Dance With Me’ gaan getalenteerde jonge dansers hun vader of moeder ervan overtuigen hun danspartner te worden. De eerste beelden zijn alvast verschenen.

De show wordt gepresenteerd door Julie Vermeire, die zich voornamelijk achter de schermen bevindt voor het maken van TikTok-filmpjes, en Gers Pardoel. Juryleden James Cooke, Jan Kooijman en Jeny Bonsenge zullen de elf deelnemende duo’s beoordelen.

VRT MAX lanceert docureeks over muzikale twintigers

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:20

Vijf jonge twintigers die branden van ambitie gaan de hoofdrol spelen in ‘Plan A’, een nieuwe docureeks van VRT MAX. Ze richten zich allemaal op andere muziekgenres, maar hebben wel één ding gemeen: ze willen de absolute top bereiken.

‘Plan A’ wordt een zesdelige reeks en volgt Lina, Giuseppe, Shams Jordi en Ikraan bij hun eerste stappen in de Belgische muziekscene. Via hun eigen lyrics en momentopnames uit hun dagelijks leven vertellen ze zelf hun eigen, vaak opvallend gelijklopende verhaal. Ze worden gevolgd tijdens de eerste concerten nadat de pandemie alles stillegde, tijdens het vinden van hun eigen stek en in de aanloop naar de release van hun eerste album. Er worden videoclips gemaakt en discussies met ouders gevoerd.

De reeks schetst een veelzijdig portret van jonge artiesten die meedogenloos vooruit denderen om hun eigen vooropgestelde doel te bereiken. Wat hen bindt? Ze hebben geen plan B, geen vangnet, geen alternatief.

Achtste seizoen 'Chateau Meiland' op komst

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:11

Zet een paar glazen neer en pak de wijn maar uit de koelkast. We hebben iets te vieren. De leukste familie van Nederland keer terug voor een achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Na zeven seizoenen hebben fans nog steeds geen genoeg van het wel en wee van Martien, Erica, Maxime, Montana en de rest van de familie. Ze maken van alles mee, gaan van verhuizing naar verhuizing en de wijn blijft rijkelijk vloeien. Het programma is al vanaf 2019 te zien op de Nederlandse televisie en blijft voorlopig dus nog eventjes doorgaan.

De opnames van het achtste seizoen starten vandaag, zo heeft Martien onthuld in een gesprek met Shownieuws. De realityster was zondag aanwezig bij de première van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’, waarin hij een rol speelt. “Ik heb het hartstikke druk, ook met ‘Chateau Meiland’. We gaan maandag weer draaien voor een nieuw seizoen.”

Ontdek meer