Zien: eerste beelden van nieuw seizoen 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 augustus 2021 om 12:16

Het is bijna zover. Binnenkort mogen we voor een tweede keer genieten van het wel en wee van één van de meest bekende families van België. De Verhulstjes keren terug voor een nieuw seizoen van hun realityshow. Enne, guess what? We hebben de eerste beelden!

Dit keer hebben Gert, Ellen, Viktor en Marie hun thuisland ingeruild voor het zonnige Saint-Tropez. Daar genieten ze van elkaar, hun nieuwe stulpje en natuurlijk de prachtige omgeving. “Ik heb daar twee jaar geleden een villa met uitzicht op zee gekocht om daar mijn oude dag door te brengen”, zei de vader des huizes in een eerder interview met HLN. “Het was al lang mijn droom om een stekje te hebben in Zuid-Frankrijk. Ik hou van die Franse sfeer. Het voelt als thuiskomen. Ik ben er een gelukkig mens."

In het nieuwe seizoen zullen we de familie opnieuw volgen in alles wat ze doen. De trouwe viervoeters Leo en Marcel zijn uiteraard ook weer van de partij, net zoals Marie's vriend Jef.

Peter en Kitty twijfelen aan oprechtheid van medebewoners 'Big Brother'

Karen Luiken-14 januari 2022 om 09:00

Na bijna twee weken in de ‘Big Brother’-villa beginnen de eerste irritaties zichtbaar te worden. Waar Grace ervan overtuigd is dat de kus tussen Dimitri en Vera ‘echte liefde’ is, denken Peter en Kitty daar toch iets anders over. “Is het voor de boekskes dat je het doet?” Een preview!

Dit zijn de twee nieuwste 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:28

‘Big Brother’ heeft er wéér twee nieuwe bewoners bij: Amy en Eveline. Hun medekandidaten gokten tijdens het fotospel al dat hun gezelschap met nieuwe personen zou worden uitgebreid, en die bevestiging krijgen ze nu dus ook. Al maken ze niet meteen kennis met elkaar. De twee dames krijgen eerst namelijk nog een spannende opdracht in de ‘luggage room’.

Ontdek meer