Zien: eerste beelden van nieuw seizoen 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 augustus 2021 om 12:16

Het is bijna zover. Binnenkort mogen we voor een tweede keer genieten van het wel en wee van één van de meest bekende families van België. De Verhulstjes keren terug voor een nieuw seizoen van hun realityshow. Enne, guess what? We hebben de eerste beelden!

Dit keer hebben Gert, Ellen, Viktor en Marie hun thuisland ingeruild voor het zonnige Saint-Tropez. Daar genieten ze van elkaar, hun nieuwe stulpje en natuurlijk de prachtige omgeving. “Ik heb daar twee jaar geleden een villa met uitzicht op zee gekocht om daar mijn oude dag door te brengen”, zei de vader des huizes in een eerder interview met HLN. “Het was al lang mijn droom om een stekje te hebben in Zuid-Frankrijk. Ik hou van die Franse sfeer. Het voelt als thuiskomen. Ik ben er een gelukkig mens."

In het nieuwe seizoen zullen we de familie opnieuw volgen in alles wat ze doen. De trouwe viervoeters Leo en Marcel zijn uiteraard ook weer van de partij, net zoals Marie's vriend Jef.

Temptations Bert doet zijn verhaal over hét grote geheim

Karen Luiken-26 september 2021 om 11:32

De meest besproken deelnemers van ‘Temptation Island’? Daar is geen twijfel over mogelijk; dat zijn Bert en Delphine. Sinds laatstgenoemde onthulde dat haar vriend twee keer een prostituee heeft bezocht, raken fans maar niet uitgepraat over het koppel. Bert, die stug blijft volhouden dat hij enkel gemasseerd is, reageert nu op alle drama.

Het was niet de bedoeling dat dit geheim aan het licht zou komen. Zeker niet op televisie, waardoor duizenden kijkers nu mee kunnen genieten met de problemen van het koppel. Toch besloot Delphine het te vertellen en daar is Bert niet zo blij mee. “Ik vind het jammer dat de reactie van Delphine ‘ik moest verzwijgen van hem’ is”, vertelt de Temptation-kandidaat tegen LoveReality. “Als je iets samen beslist en belooft dat we niet met modder gaan gooien naar elkaar, of elkaar belachelijk zouden gaan maken.”

Bert is van mening dat hij zich niet meer hoeft te verantwoorden voor dingen die vijf jaar geleden zijn gebeurd. “Delphine had me dit vergeven en ik heb haar fouten ook vergeven. Tot slot snap ik nog altijd niet wat dit überhaupt met onze Temptation-deelname te maken had. Misschien als Delphine juiste beelden had gekregen op het eerste kampvuur, van hoe ik mij werkelijk voelde, was dit moddergevecht waarschijnlijk nooit gebeurd.”

Nieuw geheim zet Temptation-villa opnieuw op z'n kop

Karen Luiken-25 september 2021 om 07:44

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ is een pittige. Niet zozeer omdat er mensen vreemdgaan (nog niet), voornamelijk omdat de deelnemende koppels het een en ander te verzwijgen hebben. Nadat Delphine in een eerdere aflevering een groot geheim van Bert onthulde, is het nu Nico die iets moet opbiechten.

Wanneer Nico opnieuw voor Presley kiest bij een date, praten ze over Nico’s vriendinnetje Donna. En dan met name over de heftige manier waarop ze reageerde na zien van de eerste kampvuurbeelden. Nico denkt wel te weten waar die reactie vandaan komt; hij vermoedt dat het iets te maken heeft met het verleden. Maar wat?

Ontdek meer