Eerste finalist van 'Big Brother' bekend

Karen Luiken-12 maart 2022 om 07:27

Over precies twee weken vindt de finale van ‘Big Brother’ plaats. Vier bewoners strijden dan tegen elkaar voor de winst, maar wie gaan dat worden? De eerst finalist is alvast bekend.

Dat ‘Big Brother’ dit jaar onvoorspelbaarder dan ooit zou zijn was al langer duidelijk, maar nu heeft hij daar nog een schepje bovenop gedaan door twee van zijn bewoners tegen elkaar te laten strijden in een zenuwslopend spel. Kristof en Salar waren de uitverkorenen. Zij moesten een onmogelijke keuze maken: speelden ze voor een geldbedrag dat ze zelf mee naar huis mochten nemen, of kozen ze voor een gouden sleutel waarvan ze de waarde niet wisten?

Salar eindigde met het geldbedrag, Kristof kreeg de gouden sleutel. En die gouden sleutel bleek een rechtstreeks ticket naar de finale. Kristof is dus de eerste finalist van ‘Big Brother’. “Had dit niet zien aankomen.”

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Ontdek meer