Zien: Schorpioen ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Dieter Blarinckx-11 maart 2022 om 22:04

Wie vrijdagavond naar de halve finale van 'The Masked Singer' keek, zag hoe een van de publieksfavorietjes, Schorpioen, net naast een ticket voor de finale greep. Schorpioen werd net een week voor de grote finale ontmaskerd en opgepast, hier komen spoilers!

Maar wie was Schorpioen nu écht? Het was - zoals de meesten in Vlaanderen al verwachten - Klaasje Meijer!

“Nee, zelfs Hanne en Marthe wisten van niets. Ik denk dat ze gisteravond heel hard geschrokken zijn toen ze mij uit het pak van Schorpioen zagen komen. Tenzij ze al een vermoeden hadden natuurlijk, want mijn naam is de jongste weken wel regelmatig gevallen op sociale media. Ik krijg veel berichtjes met een schorpioentje onder. Terwijl Hanne en Marthe met ‘K2 zoekt K3’ bezig waren, vertelde ik hen dat ik in een tv-serie speelde. Da’s dus niet echt gelogen, maar ook niet het hele verhaal”, klinkt het bij Klaasje.

“Als ze me voor de Nederlandse versie willen hebben, hap ik zeker toe. Ik zou iedereen die gevraagd wordt aanraden het te doen. Het is zo’n leuke productie, je wordt helemaal opgenomen in die warme vtm-familie. Ik heb nog steeds onderling contact met alle kandidaten, vanaf volgende week kan dat iets minder stiekem. Maar ik denk dat ik vriendschappen voor het leven heb opgebouwd. Je deelt samen een groot geheim, dat schept een band. Het voelde sowieso als thuiskomen. Ik merkte heel hard dat ik hier toch zes jaar gewerkt en vier en een half jaar gewoond heb, en me nog altijd heel erg op mijn gemak voelde tussen de Vlamingen. Die link met Vlaanderen zal er altijd zijn. Het leuke is dat ik ook hier nog gevraagd word voor projecten, jullie gaan me dus zeker nog zien”, gaat ze nog verder in het interview met Het Laatste Nieuws.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer