Zien: Schorpioen ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Dieter Blarinckx-11 maart 2022 om 22:04

Wie vrijdagavond naar de halve finale van 'The Masked Singer' keek, zag hoe een van de publieksfavorietjes, Schorpioen, net naast een ticket voor de finale greep. Schorpioen werd net een week voor de grote finale ontmaskerd en opgepast, hier komen spoilers!

Maar wie was Schorpioen nu écht? Het was - zoals de meesten in Vlaanderen al verwachten - Klaasje Meijer!

“Nee, zelfs Hanne en Marthe wisten van niets. Ik denk dat ze gisteravond heel hard geschrokken zijn toen ze mij uit het pak van Schorpioen zagen komen. Tenzij ze al een vermoeden hadden natuurlijk, want mijn naam is de jongste weken wel regelmatig gevallen op sociale media. Ik krijg veel berichtjes met een schorpioentje onder. Terwijl Hanne en Marthe met ‘K2 zoekt K3’ bezig waren, vertelde ik hen dat ik in een tv-serie speelde. Da’s dus niet echt gelogen, maar ook niet het hele verhaal”, klinkt het bij Klaasje.

“Als ze me voor de Nederlandse versie willen hebben, hap ik zeker toe. Ik zou iedereen die gevraagd wordt aanraden het te doen. Het is zo’n leuke productie, je wordt helemaal opgenomen in die warme vtm-familie. Ik heb nog steeds onderling contact met alle kandidaten, vanaf volgende week kan dat iets minder stiekem. Maar ik denk dat ik vriendschappen voor het leven heb opgebouwd. Je deelt samen een groot geheim, dat schept een band. Het voelde sowieso als thuiskomen. Ik merkte heel hard dat ik hier toch zes jaar gewerkt en vier en een half jaar gewoond heb, en me nog altijd heel erg op mijn gemak voelde tussen de Vlamingen. Die link met Vlaanderen zal er altijd zijn. Het leuke is dat ik ook hier nog gevraagd word voor projecten, jullie gaan me dus zeker nog zien”, gaat ze nog verder in het interview met Het Laatste Nieuws.

Kinepolis zendt seizoensfinale 'Familie' uit op groot scherm

Karen Luiken-31 mei 2023 om 11:45

Net zoals ieder ander jaar vindt de slotaflevering van ‘Familie’ ook dit jaar weer vlak voor de zomervakantie plaats. Maar in tegenstelling tot bij voorgaande seizoenen, wordt die aflevering dit jaar op groot scherm uitgezonden. Diehard fans zijn op woensdag 21 juni welkom bij de Kinepolis in Antwerpen voor een exclusieve voorpremière. Inclusief castleden!

Twee dagen voor de seizoensfinale bij VTM wordt uitgezonden, kunnen de grootste fans de aflevering al zien bij Kinepolis Antwerpen. Daar wordt die dag zowel de woensdag- als de donderdag- en vrijdagaflevering getoond.

Naast fans zullen ook heel veel castleden aanwezig zijn bij het evenement. Onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons) zijn van de partij om de avant-première mee te beleven.

Tickets zijn nu te koop via vtm.be.

Docu over André Hazes te zien bij VTM

Karen Luiken-22 mei 2023 om 13:53

De spraakmakende documentaire over André Hazes komt binnenkort naar de Belgische beeldbuis. VTM zendt op dinsdag 23 mei ‘Crossroads’ uit, een reeks waarin de Nederlandse ‘Leef’-zanger een kant van zichzelf toont die fans nooit eerder hebben gezien.

André werd voor de documentaire twee jaar lang gevolgd terwijl hij door de moeilijkste periode van zijn leven ging. Hij vertelt over zijn burn-out, liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn gevecht tegen verslavingen. Verschillende vrienden en familieleden, zoals moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef Djarno Hofland, komen ook aan het woord.

“Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De eerste aflevering wordt op 23 mei uitgezonden, daarna volgt er een aantal dinsdagen lang iedere week een nieuwe aflevering op VTM 2 en VTM GO+.

Ontdek meer