'De Bachelor'-kandidate noemt gedrag Fabrizio respectloos

Karen Luiken-11 maart 2022 om 07:16

De eerste vijf afleveringen van ‘De Bachelor’ zijn inmiddels uitgezonden. Iedere week moeten één of meerdere meisjes de show verlaten en vorige week was het de beurt aan Karina. Of ze daar echt mee zit, is nog maar de vraag. In een gesprek met Het Laatste Nieuws haalt ze namelijk flink uit naar vrijgezel Fabrizio.

Karina mocht vlak voor haar vertrek met een aantal andere meisjes op groepsdate met de vrijgezel. Onder hen ook Phaedra, aan wie Fabrizio tijdens de date overduidelijk de meeste aandacht schonk. Leuk voor haar, iets minder leuk voor Karina leuk en de rest.

“Ik vond dat heel erg respectloos”, zegt Karina. “Ik vind het niet echt gentleman-gedrag. Zoals ik tegen hem zei: ik weet niet wat het nut was van een groepsdate als je toch alleen maar met Phaedra wilt optrekken.”

Karina heeft de datingshow met opgeheven show verlaten. “Ik ben mezelf gebleven. Ik loop niet achter een man aan. Dat voelt zo onnatuurlijk. Zelfs hem apart nemen bij de cocktailparty was awkward voor mij. Ik deed dat echt niet graag.”

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer