Eerste roos geweigerd in ‘De Bachelor’

Karen Luiken-10 maart 2022 om 16:32

Phaedra heeft voor een flinke plottwist gezorgd in ‘De Bachelor’. De blondine kreeg een roos aangeboden door Fabrizio, maar besloot die te weigeren nadat hij haar zou hebben gekleineerd.

De rozenceremonie in de meest recente aflevering van ‘De Bachelor’ was een heftige. Fabrizio sprak uit dat hij de band tussen hem en Phaedra in een korte tijd had zien veranderen. Toch besloot hij haar een roos te geven, in de hoop dat hij een andere kant van haar zou ontdekken.

Phaedra kreeg dus nog een kans, maar die besloot ze af te slaan. Ze was zo gekwetst door zijn woorden dat ze zijn roos weigerde. In een gesprek met Het Nieuwsblad licht ze haar keuze toe: “Waarom zou ik me naar beneden laten halen door iemand die ik zelfs niet goed ken?”

Het contact tussen Phaedra en Fabrizio is sinds ‘De Bachelor’ compleet verbroken. Voor veel kijkers zal dat als een schok komen, aangezien de blondine volgens velen een goede kans maakte om te winnen. “Fabrizio zei dat hij bepaalde dingen voelde bij mij, maar die indruk had ik zelf niet. Ik kon moeilijk hoogte van hem krijgen, en ik was daar uiteraard niet de enige vrouw”, vervolgt Phaedra.

Of het ooit nog iets zal worden tussen de twee? Kleine kans. Phaedra is inmiddels met iemand anders aan het daten.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'Love Island'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:01

Altijd al op televisie willen komen? Ben je vrijgezel? En toevallig ook nog op zoek naar de liefde? Pak dan nu je kans. De makers van ‘Love Island’ zijn voor een nieuw seizoen op zoek naar deelnemers.

Het wordt alweer het vierde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’. Dit keer worden er opnieuw twaalf singels gevolgd tijdens hun verblijf op een idyllisch eiland. Ze zijn er allemaal met hetzelfde doel: de ware liefde vinden door niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijkers thuis.

Wie zich aan wil melden, moet tussen de twintig en dertig jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier inschrijven!

Ontdek meer