Eerste roos geweigerd in ‘De Bachelor’

Karen Luiken-10 maart 2022 om 16:32

Phaedra heeft voor een flinke plottwist gezorgd in ‘De Bachelor’. De blondine kreeg een roos aangeboden door Fabrizio, maar besloot die te weigeren nadat hij haar zou hebben gekleineerd.

De rozenceremonie in de meest recente aflevering van ‘De Bachelor’ was een heftige. Fabrizio sprak uit dat hij de band tussen hem en Phaedra in een korte tijd had zien veranderen. Toch besloot hij haar een roos te geven, in de hoop dat hij een andere kant van haar zou ontdekken.

Phaedra kreeg dus nog een kans, maar die besloot ze af te slaan. Ze was zo gekwetst door zijn woorden dat ze zijn roos weigerde. In een gesprek met Het Nieuwsblad licht ze haar keuze toe: “Waarom zou ik me naar beneden laten halen door iemand die ik zelfs niet goed ken?”

Het contact tussen Phaedra en Fabrizio is sinds ‘De Bachelor’ compleet verbroken. Voor veel kijkers zal dat als een schok komen, aangezien de blondine volgens velen een goede kans maakte om te winnen. “Fabrizio zei dat hij bepaalde dingen voelde bij mij, maar die indruk had ik zelf niet. Ik kon moeilijk hoogte van hem krijgen, en ik was daar uiteraard niet de enige vrouw”, vervolgt Phaedra.

Of het ooit nog iets zal worden tussen de twee? Kleine kans. Phaedra is inmiddels met iemand anders aan het daten.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer