Wéér een klap voor 'Big Brother'-bewoonster Nawel

Karen Luiken-07 maart 2022 om 16:31

Nawel is zonder twijfel de grootste pechvogel van het ‘Big Brother’-huis. De deelneemster kreeg met haar zeven nominaties klap na klap te verwerken. Dacht je dat ze daarmee genoeg bad luck heeft gehad? Think again.

Afgelopen week werden Tobias en Julio naar een mysterieuze locatie gestuurd voor een secret mission. Ze kregen de opdracht om bepaalde geldbedragen te verdelen over de verschillende bewoners. Op het ene hoofd kwam 5000 euro te staan, op het andere 2000. Maar er was ook een bedrag van 10.000 euro, bedoeld voor degene waarvan Tobias en Julio dachten dat die het programma zaterdag zou moeten verlaten. Ze kozen voor Nawel.

Achteraf gezien een slechte keuze. Het was namelijk niet Nawel die haar koffers moest pakken, maar Julio. En dat heeft nu als resultaat dat het bedrag van 10.000 euro niet bij de jackpot komt. “10k op mijn kop en ik ben er nog”, zegt een verontwaardigde Nawel in onderstaande preview.

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer