Deze bewoner heeft 'Big Brother' moeten verlaten

Karen Luiken-06 maart 2022 om 09:04

En wéér heeft een ‘Big Brother’-bewoner het programma moeten verlaten. Dit keer waren het Julio en Nawel die het risico liepen om naar huis te moeten. Nawel kreeg voor de zoveelste keer de meeste stemmen van het publiek en mocht dus blijven. Met als resultaat dat Julio de show heeft verlaten.

Julio heeft zijn spullen met een opgeheven hoofd en een rugzak vol prachtige herinneringen gepakt. “Het is onbeschrijflijk hoe ik me nu voel”, zei hij na zijn vertrek. “Ik voel me dubbel. Ik ben gigantisch blij en dankbaar dat ik al die tijd enorm gesteund ben door iedereen. Ik vind het onwijs heerlijk om weer in deze wereld te mogen zijn. Maar tegelijkertijd mis ik het huis, mijn veilige bubbel, mijn vrienden.”

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Spanning is om te snijden in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:32

Over een week breekt de finale van 'Big Brother' aan en dat zorgt voor veel zorgen bij de bewoners. De spanning in het huis is om te snijden, zeker nu er vanavond weer een nieuwe liveshow op het programma staat. Lindsey werd dit keer genomineerd door haar medebewoners en ze neemt het op tegen Danny en Jolien, die door de kijkers thuis in de gevarenzone werden gezet. Wie pakt over een paar uur zijn of haar koffers? En gaat er slechts één iemand naar huis of moeten twee personen de show verlaten?

Ontdek meer