Deze bewoner heeft 'Big Brother' moeten verlaten

Karen Luiken-06 maart 2022 om 09:04

En wéér heeft een ‘Big Brother’-bewoner het programma moeten verlaten. Dit keer waren het Julio en Nawel die het risico liepen om naar huis te moeten. Nawel kreeg voor de zoveelste keer de meeste stemmen van het publiek en mocht dus blijven. Met als resultaat dat Julio de show heeft verlaten.

Julio heeft zijn spullen met een opgeheven hoofd en een rugzak vol prachtige herinneringen gepakt. “Het is onbeschrijflijk hoe ik me nu voel”, zei hij na zijn vertrek. “Ik voel me dubbel. Ik ben gigantisch blij en dankbaar dat ik al die tijd enorm gesteund ben door iedereen. Ik vind het onwijs heerlijk om weer in deze wereld te mogen zijn. Maar tegelijkertijd mis ik het huis, mijn veilige bubbel, mijn vrienden.”

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer