Must see: dé snowboardvideo van het winterseizoen

Amber Schepers-04 maart 2022 om 15:32

Hij is terug van weggeweest! Hoog in de Franse Alpen kan je de enige echte Pierre Vaultier ergens in de lucht zien vliegen tijdens zijn nieuwe uitdagende pumptrack. Met dit verbluffend parcours bewijst de Franse snowboarder voor de zoveelste keer dat hij snowboarden naar een hoger level tilt.

Drie jaar na zijn eerste video ‘Shapes’ waar Vaultier een grensverleggend parcours aflegt met zijn snowboard, komt de Franse legende met een nieuwe en indrukwekkende video. Alleen gaat hij nu nog een stapje verder. Tussen de prachtige bergen van Serre Chevalier in Zuid-Frankrijk blaast de snowboarder opnieuw iedereen omver met nog spectaculairdere stunts in zijn nieuwe video 'Reshapes'.

"Er kroop veel tijd in de constructie van het parcours. We hebben echt dingen gedaan die nog nooit eerder gedaan zijn. Modules plaatsen op een bergwand bijvoorbeeld. Technisch echt niet vanzelfsprekend. Ik ben zeer blij dat we alles hebben kunnen bouwen zoals we het voor ogen hadden. Ook op vlak van snowboarden schakelden we een versnelling hoger. Ik ging sneller, moest over grotere gaps en alles met nog meer precisie. Het was een fantastische uitdaging", vertelt de gepassioneerde snowboarder.

Het wordt ook wel dé snowboardvideo van het winterseizoen genoemd en dat mag je dus zeker niet missen. Check it out!

De shapes video van 2019

Celine en Michiel lanceren binnenkort een boek!

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 07:53

Cemi, het veelbesproken en succesvolle YouTubeduo bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut, lanceert binnenkort een boek!

Het boek zal fans en lezers een unieke blik gunnen in het leven van het koppel. Daarnaast staan er ook heel wat tips in voor challenges en pranks, en kan de lezer ook spelletjes en activiteiten terugvinden in het boek.

Cemi heeft zo’n 12 miljoen volgers op TikTok. Op YouTube zitten ze aan zo’n 650.000 abonnees.

Zien: Melissa bezoekt Gianni in de gevangenis

Dieter Blarinckx-10 april 2022 om 09:56

Tijdens ‘Temptation Island 2020’ was er toch wel één koppel dat constant in de schijnwerpers liep: Gianni & Melissa. En nu - twee jaar later - zijn ze nog steeds een van de meest besproken koppels uit ‘Temptation Island’.

Het koppel moest in 2020 het tropisch eiland verlaten nadat ontdekt werd dat de twee allebei in het geheim toch een telefoon bij zich hadden waarmee ze communiceerden met elkaar. Maar ook nu staan ze weer in de spotlights want Gianni werd midden maart gearresteerd omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Melissa vertelde ons in haar vlog openlijk over haar gevangenisbezoek.

“Het is fijn dat we elkaar even kunnen zien, maar het afscheid nemen, is allesbehalve leuk” klinkt het. Naast de bezoekjes op dinsdag horen ze elkaar dagelijks aan de telefoon. In het weekend mogen er ook videocalls plaatsvinden.

Check de vlog van Melissa hier:

Ontdek meer