Condoom voor anale seks komt op de markt

Amber Schepers-02 maart 2022 om 15:29

Een condoom die speciaal voor anale seks kan worden gebruikt? Volgens heel wat Amerikaanse tijdschriften komt zo’n condoom er binnenkort aan.

Het Amerikaanse merk 'One Condoms' zal binnenkort de eerste condoom voor anale seks op de markt brengen. Het merk claimed het eerste condoommerk te zijn waarbij er veilige anale geslachtsgemeenschap is, maar dat klopt volgens Sensoa niet.

De paniek slaat al toe: Is anale seks met een gewone condoom dan onveilig? Volgens Sensoa moeten we ons geen zorgen maken. De 'anale condoom' verschilt zelfs niet van de huidige condoom die we kennen en gebruiken.

“Doe de moeite niet om het zogenoemde ‘anale condoom’ te kopen. Zolang je een condoom met CE-markering gebruikt, ben je veilig en beschermd”, klinkt het bij Sensoa.

Mattel lanceert speciale David Bowie-pop

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:20

De iconische artiest David Bowie wordt door Mattel - de producent achter Barbie - geëerd met een eigen speciale pop.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Bowie's album 'Hunky Dory', lanceert Mattel nu de Bowie-Barbie. Mattel wil zo de iconische artiest eren voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

De pop zal enkel verkrijgbaar zijn via MattelCreations.com en Amazon en zal zo'n 50 dollar kosten. Er zit wel een limiet op van 2 exemplaren per persoon.

David Bowie overleed in 2016 aan kanker, hij werd 69.

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Ontdek meer