Sensuele vlam uit 'The Masked Singer' ontmaskerd

Karen Luiken-26 februari 2022 om 07:54

Wekenlang heeft ze zich verscholen kunnen houden achter een sensueel pak, maar gisterenavond werd dan eindelijk duidelijk wie er achter het masker van Flamme Fatale zat. Niemand minder dan Tine Embrechts is ontmaskerd in ‘The Masked Singer’.

“Het was een waanzinnig avontuur”, zegt Tine na afloop van het programma. “Wie in godsnaam heeft dit spel bedacht?! Met zo’n kop zingen?”

Het einde van ‘The Masked Singer’ is voor Tine bitterzoet. Enerzijds vindt ze het jammer dat ze niet meer op het podium kan kruipen, anderzijds is ze blij dat ze dat loeizware masker nooit meer op hoeft te zetten.

“Het moest ooit stoppen, maar I’m totally okay wit it. Ik heb een geweldig parcours gehad en ben echt dankbaar. Ik ben blij met de nummers die ik kon zingen, ben keihard gegroeid, heb rust gevonden na de laatste twee shows. Ik heb ervan genoten. Topavontuur!”

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer