'Elden Ring' launch trailer teaset epische baasgevechten

Nico De Greef-24 februari 2022 om 17:46

De launch trailer van 'Elden Ring' is hier. En er zijn maar twee woorden om het te omschrijven: episch en spoilerig!

Nog maar één nachtje slapen en we kunnen eindelijk zelf aan de slag met 'Elden Ring', de nieuwste game van FromSoftware waar fans jaren vol (on)geduld op hebben gewacht.

Omdat we zo dichtbij release zijn, heeft de ontwikkelaar nog één allerlaatste trailer uitgebracht die ons een laatste blik op de game biedt. De trailer toont heel wat nieuwe gebieden, vijanden en epische baasgevechten die we nog niet eerder in promotiemateriaal hebben gezien, dus bij deze waarschuwen we je voor grote spoilers!

Over Elden Ring

'Elden Ring' is de meest ambitieuze game van FromSoftware tot op heden die alle geliefde elementen van voorgaande 'souls'-games met elkaar mengt tot één grandioos geheel. In de eerste open-wereld rpg van de studio verkennen spelers een ooit zo prachtige, maar nu in verval geraakt, wereld genaamd de Lands Between, met als doel om de Elden Lord te worden. Het spel komt er in samenwerking met uitgever Bandai Namco Entertainment en bekend fantasy-schrijver George R.R. Martin. Laatstgenoemde schreef de voorgeschiedenis en enkele van de karakters waarop de game is gebaseerd.

Meer weten over Elden Ring? Check dan zeker deze overview trailer waarin dieper wordt ingegaan op het verhaal, de gameplay en verschillende online features van het spel.

"Rise, Tarnished... And become the Elden Lord!"

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer