Ook Pajama Sam en Spy Fox naar de Switch

Nico De Greef-23 februari 2022 om 19:04

Een tweede golf nostalgische point-and-click spelletjes voor kids die geboren zijn in de nineties maakt zijn intrede op de Nintendo Switch. Zeg hallo tegen Pajama Sam en Spy Fox!

Nadat Humongeous Entertainment vorige maand enkele van de avonturen van Putt-Putt en Freddi Fish naar de Nintendo Switch bracht, heeft de ontwikkelaar nog meer goed nieuws voor fans: een tweede golf van de educatieve spelletjes komt naar de spelconsole!

Dit keer voegen ook Pajama Sam en Spy Fox zich bij het feestje, waarmee gamers eindelijk met de voltallige familie afkomstig uit de stal van Humongeous kunnen spelen. Over die stal gesproken... Ook Putt-Putt laat weer van zich horen!

In totaal worden er vier nieuwe spellen aan de Nintendo eShop toegevoegd, zijnde:

  • Pajama Sam: No Need to Hide When It's Dark Outside
  • Pajama Sam 2: Thunder and Lightning Aren't So Frightening
  • Spy Fox in Dry Cereal
  • Putt-Putt Saves the Zoo

Hadden we trouwens al gezegd dat je alle vier de games gewoon nu op je Switch kan spelen? Ja, echt waar! Ga snel naar de eShop en downloaden maar!

EA onthult eerste teaser van 'Star Wars Jedi: Survivor'

Nico De Greef-28 mei 2022 om 06:52

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben tijdens Star Wars Celebration de eerste teaser trailer getoond van hun aankomende video game Star Wars Jedi: Survivor, de sequel en directe vervolg op het succesvolle Star Wars Jedi: Fallen Order. De nieuwe game moet uitkomen ergens in 2023.

In 2019 werden Star Wars-fans verrast met de release van de video game 'Star Wars Jedi: Fallen Order', waarin de speler in de huid kruipt van de Jedi Padawan Cal Kestis en op de vlucht moet slaan voor de Empire en diens dodelijke Inquisitors na Order 66.

Eerder dit jaar kondigde EA aan dat een sequel van de game in de maak is en gisterenavond tijdens Star Wars Celebration werd eindelijk de eerste teaser trailer daarvan gedropt.

De sequel heeft de naam 'Star Wars Jedi: Survivor' meegekregen en speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit de originele game af. Hoewel op dit moment nog maar weinig bekend is over het verhaal, laat de teaser wel zien dat minstens Cal en zijn droid BD-1 opnieuw van de partij zullen zijn. Verder zien we ook een Imperial senator (de Pau'an alien die we voortdurend horen praten in de trailer) op de planeet Coruscant met de lightsaber van Cal in zijn bezit, een mysterieuze nieuwe dark sider met wie onze jonge held het aan de stok krijgt, en een vooralsnog onbekende figuur in een bactatank.

Wat dit allemaal te betekenen heeft en wie deze karakters zijn, is voorlopig allemaal nog wat onduidelijk, en we kunnen dan ook niet wachten om meer over de game te leren in de komende maanden. 'Star Wars Jedi: Survivor' staat gepland voor release in 2023 voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Netflix lanceert reeks nieuwe games

Karen Luiken-26 mei 2022 om 05:47

Zin in een spelletje? Dan kun je tegenwoordig ook bij Netflix terecht. De streamingsdienst biedt naast heel veel films en series ook een reeks games aan. En er zijn nieuwe toegevoegd!

Vanaf nu vind je tussen het spelaanbod van Netflix de spelletjes ‘Dragon Up’, ‘Moonlighter’ en ‘Townsmen - A Kingdom Rebuilt’. Vanaf 31 mei komt daar ook het ‘Exploding Kittens’-spel bij.

Het aanbod spelletjes op Netflix staat nu op 22. Ze zijn allemaal wereldwijd beschikbaar op iOS- en Android-toestellen.

Ontdek meer