Finale 'Big Brother' eerder dan verwacht

Karen Luiken-23 februari 2022 om 09:33

Het huidige seizoen van ‘Big Brother’ zal niet zo lang duren als het voorgaande. Waar we vorig jaar 100 dagen konden genieten van het wel en wee van de bewoners, zijn dat er dit jaar slechts 84.

De finale staat gepland op zaterdag 26 maart. Dat houdt in dat het programma in tegenstelling tot vorig jaar al na 84 dagen stopt. Als ‘Big Brother’ de normale 100 dagen zou duren, zou het eindspektakel op zaterdag 10 april plaatsvinden. Maar dat laatste is dus niet het geval.

“Vorig jaar duurde het experiment voor de BB-bewoners inderdaad 100 dagen. Dat dat dit jaar ook het geval zou zijn, hebben we nooit gecommuniceerd”, zegt Barbara Salomon van Play4 tegen Showbizzsite. “Big Brother is dit seizoen onvoorspelbaarder dan ooit, en dus zal hij ook de bewoners verrassen met de lengte van het experiment.”

De bewoners weten nog niet wanneer de finale zal plaatsvinden. “En voorlopig gaan we dat ook zo houden”, klinkt het.

Docu over André Hazes te zien bij VTM

Karen Luiken-22 mei 2023 om 13:53

De spraakmakende documentaire over André Hazes komt binnenkort naar de Belgische beeldbuis. VTM zendt op dinsdag 23 mei ‘Crossroads’ uit, een reeks waarin de Nederlandse ‘Leef’-zanger een kant van zichzelf toont die fans nooit eerder hebben gezien.

André werd voor de documentaire twee jaar lang gevolgd terwijl hij door de moeilijkste periode van zijn leven ging. Hij vertelt over zijn burn-out, liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn gevecht tegen verslavingen. Verschillende vrienden en familieleden, zoals moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef Djarno Hofland, komen ook aan het woord.

“Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De eerste aflevering wordt op 23 mei uitgezonden, daarna volgt er een aantal dinsdagen lang iedere week een nieuwe aflevering op VTM 2 en VTM GO+.

Allerlaatste '#LikeMe'-concert aangekondigd

Dieter Blarinckx-22 mei 2023 om 06:30

Hoewel de laatste aflevering van de populaire en muzikale jeugdreeks '#LikeMe' al enkele weken geleden te zien was, heeft de cast nu toch nog één grote verrassing: een allerlaatste concert in het Sportpaleis!

Op 13 januari 2024 palmt de bekende en enthousiaste cast van '#LikeMe' een allerlaatste keer het Sportpaleis in Antwerpen in. '#LikeMe The Final Concert' vindt dan exact 5 jaar na de eerste aflevering op Ketnet plaats. Na vier fantastische seizoenen, meer dan twee honderd optredens doorheen Vlaanderen en tien uitverkochte Arena-concerten, komt het dus op 13 januari definiteif aan een einde.

Tickets en meer info kan je vinden op ketnetvoorouders.be. De prijzen variëren tussen de 21 en 42 euro.

Ontdek meer