Finale 'Big Brother' eerder dan verwacht

Karen Luiken-23 februari 2022 om 09:33

Het huidige seizoen van ‘Big Brother’ zal niet zo lang duren als het voorgaande. Waar we vorig jaar 100 dagen konden genieten van het wel en wee van de bewoners, zijn dat er dit jaar slechts 84.

De finale staat gepland op zaterdag 26 maart. Dat houdt in dat het programma in tegenstelling tot vorig jaar al na 84 dagen stopt. Als ‘Big Brother’ de normale 100 dagen zou duren, zou het eindspektakel op zaterdag 10 april plaatsvinden. Maar dat laatste is dus niet het geval.

“Vorig jaar duurde het experiment voor de BB-bewoners inderdaad 100 dagen. Dat dat dit jaar ook het geval zou zijn, hebben we nooit gecommuniceerd”, zegt Barbara Salomon van Play4 tegen Showbizzsite. “Big Brother is dit seizoen onvoorspelbaarder dan ooit, en dus zal hij ook de bewoners verrassen met de lengte van het experiment.”

De bewoners weten nog niet wanneer de finale zal plaatsvinden. “En voorlopig gaan we dat ook zo houden”, klinkt het.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer