‘Fear Factor’ keert terug en zoekt straffe duo’s

Amber Schepers-21 februari 2022 om 13:57

We voelen ons nostalgisch, want na programma’s als ‘De Mol’ en ‘Big Brother’ haalt Play4 nu ook ‘Fear Factor’ terug naar Vlaanderen. Het legendarische spelprogramma dat destijds werd gepresenteerd door Walter Grootaerts vindt zijn weg terug naar de Vlaamse kijker.

Hou je vast, want dit najaar zal te zien zijn hoe comedian en nu ook Master of Ceremony, Alex Agnew, de angsten van verschillende kandidaten op de proef stelt tijdens ‘Fear Factor’ in 2022. De grensverleggende reality-spelshow keert terug naar onze Vlaamse televisie, maar wel in een modern jasje.

Nu het eten van insecten en varkensoren mainstream is geworden, kiest Play4 in de eerste plaats voor ongezien spektakel. Kandidaten krijgen dit keer de kans om stunts uit te voeren die je doorgaans enkel in de betere actiefilms ziet gebeuren. Het worden beproevingen die je zowel fysiek als mentaal tot het uiterste drijven.

Enkel straffe duo’s ontbreken nog! Alex Agnew gaat op zoek naar verschillende duo’s die niet terugdeinzen voor een beetje actie. Heb jij voldoende lef? Ben je avontuurlijk ingesteld? En hou jij ook zo van spanning? Dan is dit jouw kans om je grenzen te verleggen en je grootste angsten onder ogen te zien. Eén duo gaat uiteindelijk naar huis met de prijzenpot.

Ben of ken jij zo’n duo? Dan is inschrijven de boodschap!

Sneak preview: 'De Mol'-kandidaten worden opgeschrikt

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:10

Het is weer zondag en dat betekent natuurlijk maar één ding: vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van ‘De Mol’ op het programma. Wat je daarvan mag verwachten? Afzien, heel veel afzien. De kandidaten worden met grof geschut gewekt in Arizona. “Welkom in de hel!”

Dit is de winnaar van 'The greatest dancer'

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:05

En de titel van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ gaat naar... Yoshadiinho, beter bekend als Yoshi. Het 21-jarig uit Antwerpen afkomstige teamlid van Niels is tijdens de finale als grote winnaar uit de bus gekomen.

Wekenlang werd er op televisie gezocht naar het grootste danstalent van Vlaanderen. Jong, oud, hiphop, popping, ballet en ballroom. Alles kwam voorbij. Nadat heel wat acts het publiek hadden overtuigd om de spiegel voor hen te openen, kregen de drie coaches Niels Destadsbader, Laurien Decibel en Annabelle Lopez Ochoa - de moeilijke taak om elk slechts drie acts mee te nemen naar de shows. De negen overgebleven kandidaten gaven de afgelopen weken het beste van zichzelf en verbluften met spectaculaire optredens, heerlijke choreo's en bijzondere concepten.

In de finale-aflevering bleven er vijf acts over, waarvan Yoshadiinho de beste bleek. "Het is iets waar ik al lang van droomde en dat is nu gewoon uitgekomen”, aldus de grote winnaar. “Het maakt me emotioneel. Ik heb zo hard gewerkt om te zijn wie ik wil zijn en om te kunnen wat ik moet kunnen. En nu ben ik hier! Ik ga reizen om mijn dromen ook waar te maken op andere plekken: dansen overal ter wereld."

Ontdek meer