‘Fear Factor’ keert terug en zoekt straffe duo’s

Amber Schepers-21 februari 2022 om 13:57

We voelen ons nostalgisch, want na programma’s als ‘De Mol’ en ‘Big Brother’ haalt Play4 nu ook ‘Fear Factor’ terug naar Vlaanderen. Het legendarische spelprogramma dat destijds werd gepresenteerd door Walter Grootaerts vindt zijn weg terug naar de Vlaamse kijker.

Hou je vast, want dit najaar zal te zien zijn hoe comedian en nu ook Master of Ceremony, Alex Agnew, de angsten van verschillende kandidaten op de proef stelt tijdens ‘Fear Factor’ in 2022. De grensverleggende reality-spelshow keert terug naar onze Vlaamse televisie, maar wel in een modern jasje.

Nu het eten van insecten en varkensoren mainstream is geworden, kiest Play4 in de eerste plaats voor ongezien spektakel. Kandidaten krijgen dit keer de kans om stunts uit te voeren die je doorgaans enkel in de betere actiefilms ziet gebeuren. Het worden beproevingen die je zowel fysiek als mentaal tot het uiterste drijven.

Enkel straffe duo’s ontbreken nog! Alex Agnew gaat op zoek naar verschillende duo’s die niet terugdeinzen voor een beetje actie. Heb jij voldoende lef? Ben je avontuurlijk ingesteld? En hou jij ook zo van spanning? Dan is dit jouw kans om je grenzen te verleggen en je grootste angsten onder ogen te zien. Eén duo gaat uiteindelijk naar huis met de prijzenpot.

Ben of ken jij zo’n duo? Dan is inschrijven de boodschap!

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer