Papegaai zorgt voor verrassende ontmaskering in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-19 februari 2022 om 08:34

Papegaai heeft voor veel verbaasde gezichten gezorgd in de meest recente aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet Mathias Coppens bleek onder het pak te zitten, zoals de jury dacht, maar Mathias Vergels aka Lowieke uit ‘Thuis’.

Het speurdersteam was ervan overtuigd dat de stem van Papegaai afkomstig was van Mathias Coppens. Toch bleek niets minder waar. “Het was dus wel Mathias, maar niet de juiste Mathias”, zei een verraste Niels Destadsbader.

Voor Mathias Vergels zit het grote avontuur er nu op. En daar is hij stiekem best blij mee. “Ik ga niet zeggen dat het mij niks doet, want dan zou ik liegen”, aldus de acteur. “Maar het is op de een of andere manier ook een opluchting. Ook naar de andere kandidaten toe: die zijn allemaal zo goed. Ik ben blij dat het publiek nu heeft gezegd: de ander was beter. Maar ik heb me wel echt zot geamuseerd.”

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Spanning is om te snijden in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:32

Over een week breekt de finale van 'Big Brother' aan en dat zorgt voor veel zorgen bij de bewoners. De spanning in het huis is om te snijden, zeker nu er vanavond weer een nieuwe liveshow op het programma staat. Lindsey werd dit keer genomineerd door haar medebewoners en ze neemt het op tegen Danny en Jolien, die door de kijkers thuis in de gevarenzone werden gezet. Wie pakt over een paar uur zijn of haar koffers? En gaat er slechts één iemand naar huis of moeten twee personen de show verlaten?

Ontdek meer