Papegaai zorgt voor verrassende ontmaskering in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-19 februari 2022 om 08:34

Papegaai heeft voor veel verbaasde gezichten gezorgd in de meest recente aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet Mathias Coppens bleek onder het pak te zitten, zoals de jury dacht, maar Mathias Vergels aka Lowieke uit ‘Thuis’.

Het speurdersteam was ervan overtuigd dat de stem van Papegaai afkomstig was van Mathias Coppens. Toch bleek niets minder waar. “Het was dus wel Mathias, maar niet de juiste Mathias”, zei een verraste Niels Destadsbader.

Voor Mathias Vergels zit het grote avontuur er nu op. En daar is hij stiekem best blij mee. “Ik ga niet zeggen dat het mij niks doet, want dan zou ik liegen”, aldus de acteur. “Maar het is op de een of andere manier ook een opluchting. Ook naar de andere kandidaten toe: die zijn allemaal zo goed. Ik ben blij dat het publiek nu heeft gezegd: de ander was beter. Maar ik heb me wel echt zot geamuseerd.”

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer