Owen Wilson keert terug voor tweede seizoen 'Loki'

Karen Luiken-18 februari 2022 om 07:24

Owen Wilson keert terug in het tweede seizoen van ‘Loki’. De acteur heeft in een gesprek met Wired bevestigd dat hij zijn rol als Mobius weer op zich zal nemen.

“Ja, ik kom terug naar ‘Loki’. En ik denk dat we binnenkort gaan filmen”, aldus Owen. “Ik heb met veel plezier aan ‘Loki’ gewerkt. Ik heb echt genoten van Tom Hiddleston en alle andere mensen.”

Een andere enthousiasteling is hoofdrolspeler Tom Hiddleston. Hij kan net als Owen niet wachten om weer te beginnen. “Ik ben zo dankbaar dat we het eerste seizoen hebben mogen doen", zei hij in een eerder interview met Marvel.com. "Ik kan nog steeds niet geloven dat dit nog een keer gebeurt."

Marvel liet eerder deze maand al weten dat de opnames van het tweede seizoen deze zomer zullen beginnen. Een releasedatum is er nog niet.

Bedenker 'Elite' wil minstens tien seizoenen

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:26

Het vijfde seizoen van ‘Elite’ staat inmiddels op Netflix en het zesde is in aantocht, maar als we medebedenker Carlos Montero mogen geloven, komen er daarna nog veel meer seizoenen. Hij heeft in een gesprek met Fotogramas laten weten er tien (!) te willen maken.

Het zevende seizoen van ‘Elite’ is nog niet bevestigd. Laat staan het achtste, negende of tiende. Maar als het aan Carlos Montero ligt, gaan die er hoe dan ook komen. “We hebben onze zinnen gezet op een zevende, achtste en negende seizoen. Het liefst maken we er tien”, aldus de showrunner.

Omdat er nog geen groen licht is voor de nieuwe seizoenen, ook niet namens Netflix, is het nog even afwachten of ze er gaan komen. Tot die tijd kunnen we genieten van de vijf seizoenen die al online staan en het zesde dat in aantocht is. De opnames daarvan zijn in volle gang, maar een releasedatum is er helaas nog niet.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Ontdek meer