Madame Tussauds verwijdert beeld Lil' Kleine

Dieter Blarinckx-15 februari 2022 om 21:21

De zaak rond de Nederlandse rapper Lil’ Kleine gaat van kwaad naar erger. Het bekende wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds heeft nu ook beslist om het wassenbeeld van de 27-jarige rapper te verwijderen.

“We hebben besloten ook dit beeld van Lil’ Kleine te verwijderen. We luisteren altijd naar de feedback van onze gasten omdat zij uiteindelijk bepalen wie er binnen de attractie komt te staan. Na intern overleg hebben we besloten om aan deze verzoeken te voldoen”, klinkt het bij Madame Tussauds. Eerder nog haalden ze ook al de beelden van Ali B en Marco Borsato weg.

Al sinds afgelopen weekend ligt Lil’ Kleine zwaar onder vuur door de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Voorlopig zit hij zelfs nog steeds in de cel in de politiecentrale van Amsterdam.

Een officieel statement van zijn management blijft voorlopig nog uit.

Beeld: instagram Lil' Kleine

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer