TikTok in de ban van Oreo-sushi

Dieter Blarinckx-12 februari 2022 om 09:57

Zoetebekjes onder jullie gaan nu zeker zitten watertanden na het zien van deze online trend. Op TikTok gaat er momenteel een video de ronde waarin het recept voor Oreo-sushi gedeeld wordt.

Wie sushi zegt, denkt automatisch aan zalm, tonijn, california rolls en misschien zelfs een goeie poké. Maar op TikTok gingen ze nog een stapje verder en werd de Oreo-sushi geïntroduceerd.

De TikTok van Siennas Sweets werd ondertussen al meer dan 8 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 22 duizend reacties. Hier volgt het simpele recept:

Verwijder de Oreo-crème en plaatst de Oreo’s en crème in verschillende bakjes. Vervolgens doe je de koekjes in een boterhamzakje en plet ze met een deegroller. Bij deze kruimels voeg je een scheutje melk toe zodat het een deeg vormt. Leg het deeg vervolgens tussen twee lagen huishoudfolie en rol het uit, voordat je de Oreo-crème eroverheen verdeelt. Gebruik tot slot de huishoudfolie om de ingrediënten in een sushi-achtige vorm te rollen en snijd ze vervolgens in sushi stukjes.

Maak het dan helemaal af met chocoladesaus om je eens heerlijk in de watten te leggen!

Check het hier:

Sint-Truiden heeft eerste slimme wijnautomaat in Vlaanderen

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 08:05- Foto:

wijnonline.be

De Limburgse stad Sint-Truiden heeft met trots de allereerste slimme wijnautomaat voorgesteld. Het is een idee van de Truiense wijnhandel Verivino en Tops Vending. Mensen kunnen er dus letterlijk wijn uit de automaat halen.

Wie last minute toch nog ene leuk feestje organiseert en geen wijn meer in huis heeft, kan voortaan terecht bij deze nieuwe wijnautomaat in hartje Sint-Truiden. De automaat heeft een brede selectie van gekoelde kwaliteitswijnen, maar ook een exciting verrassingspakket! Daarnaast is het zelfs mogelijk om online te bestellen en dan gewoon af te halen aan de automaat!

"Het zonnetje schijnt en je beslist om wat vrienden op te trommelen voor een barbecue-feestje. Maar de wijn is op... Dan kan je even langs onze automaat van Verivino om een keuze te maken uit het samengestelde assortiment. Wit, rood, rosé of bubbels: je vindt ze in de prijsrange van 6 tot 45 euro. Je kunt eenvoudig door het assortiment bladeren, de perfecte fles selecteren en met behulp van de QR-code alle informatie opvragen”, klinkt het bij Verivino aan Het Belang van Limburg.

Als het een succes wordt zijn ze van plan om de automaat ook op andere locaties te gaan testen.

McDonald's brengt Wacko Guaco burgers terug

Karen Luiken-23 mei 2023 om 08:21

Het is smullen geblazen bij McDonald’s. De fastfoodketen brengt vanaf vandaag de populaire Wacko Guaco burgers terug op het menu.

De Wacko Guaco burger is er in drie verschillende versies: met kip, rundvlees of veggie. Verder bestaat de lekkernij ook nog uit een zacht broodje, sneetje cheddar, verse sla, gefrituurde uitjes, een Pico de Gallo-salsamix, Pico de Gallo saus en uiteraard guacamole. Om het feest helemaal compleet te maken, kan de burger vergezeld worden door de Smokey Chili Tomatoes McFlavor Fries. Dit gerecht is voorzien van frietjes met chipotle saus, Pico de Gallo-salsamix en verse tomaatjes.

Proeven? Je hebt tot 7 augustus de tijd. Na die datum verdwijnt het gerecht (helaas) weer van de menukaart.


Ontdek meer