TikTok in de ban van Oreo-sushi

Dieter Blarinckx-12 februari 2022 om 09:57

Zoetebekjes onder jullie gaan nu zeker zitten watertanden na het zien van deze online trend. Op TikTok gaat er momenteel een video de ronde waarin het recept voor Oreo-sushi gedeeld wordt.

Wie sushi zegt, denkt automatisch aan zalm, tonijn, california rolls en misschien zelfs een goeie poké. Maar op TikTok gingen ze nog een stapje verder en werd de Oreo-sushi geïntroduceerd.

De TikTok van Siennas Sweets werd ondertussen al meer dan 8 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 22 duizend reacties. Hier volgt het simpele recept:

Verwijder de Oreo-crème en plaatst de Oreo’s en crème in verschillende bakjes. Vervolgens doe je de koekjes in een boterhamzakje en plet ze met een deegroller. Bij deze kruimels voeg je een scheutje melk toe zodat het een deeg vormt. Leg het deeg vervolgens tussen twee lagen huishoudfolie en rol het uit, voordat je de Oreo-crème eroverheen verdeelt. Gebruik tot slot de huishoudfolie om de ingrediënten in een sushi-achtige vorm te rollen en snijd ze vervolgens in sushi stukjes.

Maak het dan helemaal af met chocoladesaus om je eens heerlijk in de watten te leggen!

Check het hier:

Kanye West ontwerpt nieuwe McDonald's-verpakking

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Kanye West is bezig met een spannend project. Geen nieuwe muziek dit keer of een exclusieve kledingcollectie, maar een samenwerking met McDonald’s. De rapper gaat nieuwe voedselverpakkingen voor de hamburgergigant ontwerpen.

Speciaal voor de aankondiging keerde Kanye voor het eerst sinds twee maanden terug naar Instagram. Daar deelde hij een foto van een nieuw hamburgerdoosje voor McDonald’s.

“Ye werkt samen met de legendarische ontwerper Naoto Fukasawa om de verpakking van McDonald’s opnieuw uit te vinden”, aldus de artiest.

Zoals we van Kanye gewend zijn oogt de verpakking minimalistisch en ingetogen. De felle kleuren die McDonald’s normaal gebruikt, zijn nergens te bekennen.

Man eet 50 jaar lang iedere dag een Big Mac

Karen Luiken-22 mei 2022 om 15:05

Een man genaamd Donald Gorske heeft iets bijzonders te vieren. Hij eet al vijftig jaar lang iedere dag een Big Mac van de McDonald’s. Afgelopen dinsdag was zijn jubileum.

Donald heeft vijftig jaar lang vrijwel iedere dag een bezoekje gebracht aan de McDonald’s om een Big Mac te halen. Soms zelfs twee. Hij sloeg in al die tijd slechts acht dagen over en heeft daarmee een wereldrecord te pakken.

De man ging dinsdag naar een plaatselijke McDonald’s in Wisconsin om zijn jubileum te vieren. Het is de plek waar hij in 1972 de eerste hap van een Big Mac at. “Toen heb ik gezegd dat ik deze burger waarschijnlijk voor de rest van mijn leven zou gaan eten”, zegt hij volgens Guinness World Records. En daar is geen woord aan gelogen.

Het is niet de eerste keer dat Donald een record pakt met zijn liefde voor McDonald’s. In 1999 deed hij dat voor het eerst door als eerste persoon ooit 15.490 Big Macs te eten. In 2021 werkte hij dat totaal bij naar 32.340 burgers.

Ontdek meer