Voor het eerst dubbele ontmaskering in ‘The Masked Singer’

Karen Luiken-12 februari 2022 om 07:17

Het is gedaan met de schattige Robots uit ‘The Masked Singer’. Ze zijn ontmaskerd en daar is vooral gastheer Niels Destadsbader niet zo blij mee. “Dit vind ik écht niet tof! Zo spijtig! Dit waren eerlijk gezegd een beetje mijn favorieten."

Onder de twee reusachtige pakken zaten tortelduifjes Lize Feryn en Aster Nzeyimana. Zij verbaasden jong en oud de voorbije weken met hun zang- en raptalent. “We hebben ons echt goed geamuseerd”, zo klonk het.

Toen het koppel werd gevraagd voor het programma, hebben ze lang getwijfeld. “We hebben die vraag behandeld, afgewezen, toch de deur op een kier gezet en na lang beraad beslist om toch mee te doen”, vertelt Aster in ‘Behind The Mask’ op VTM GO. “Ik dacht: ik ga dat niet doen met mijn werk als serieuze journalist. Maar dan dacht ik: ik bén geen serieuze journalist.”

“Het koppel genoot ervan om The Masked Singer samen te kunnen beleven. “Het was een stap in het onbekende”, besluit Lize. “En het leuke is dat we dit samen konden doen. De ontgoocheling eens je eruit ligt is zó groot. De grond zakt van onder je voeten weg.” Aster: “Het was een eer om te mogen meedoen. Ik was zo blij dat we dit met twee konden beleven. Alles is leuker als je het kan delen met mensen. We hebben alles bereikt wat we wilden. Ik wou een keer goed zingen en een keer goed rappen met Lize. Dat is gelukt.”

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer