Voor het eerst dubbele ontmaskering in ‘The Masked Singer’

Karen Luiken-12 februari 2022 om 07:17

Het is gedaan met de schattige Robots uit ‘The Masked Singer’. Ze zijn ontmaskerd en daar is vooral gastheer Niels Destadsbader niet zo blij mee. “Dit vind ik écht niet tof! Zo spijtig! Dit waren eerlijk gezegd een beetje mijn favorieten."

Onder de twee reusachtige pakken zaten tortelduifjes Lize Feryn en Aster Nzeyimana. Zij verbaasden jong en oud de voorbije weken met hun zang- en raptalent. “We hebben ons echt goed geamuseerd”, zo klonk het.

Toen het koppel werd gevraagd voor het programma, hebben ze lang getwijfeld. “We hebben die vraag behandeld, afgewezen, toch de deur op een kier gezet en na lang beraad beslist om toch mee te doen”, vertelt Aster in ‘Behind The Mask’ op VTM GO. “Ik dacht: ik ga dat niet doen met mijn werk als serieuze journalist. Maar dan dacht ik: ik bén geen serieuze journalist.”

“Het koppel genoot ervan om The Masked Singer samen te kunnen beleven. “Het was een stap in het onbekende”, besluit Lize. “En het leuke is dat we dit samen konden doen. De ontgoocheling eens je eruit ligt is zó groot. De grond zakt van onder je voeten weg.” Aster: “Het was een eer om te mogen meedoen. Ik was zo blij dat we dit met twee konden beleven. Alles is leuker als je het kan delen met mensen. We hebben alles bereikt wat we wilden. Ik wou een keer goed zingen en een keer goed rappen met Lize. Dat is gelukt.”

Kinepolis zendt seizoensfinale 'Familie' uit op groot scherm

Karen Luiken-31 mei 2023 om 11:45

Net zoals ieder ander jaar vindt de slotaflevering van ‘Familie’ ook dit jaar weer vlak voor de zomervakantie plaats. Maar in tegenstelling tot bij voorgaande seizoenen, wordt die aflevering dit jaar op groot scherm uitgezonden. Diehard fans zijn op woensdag 21 juni welkom bij de Kinepolis in Antwerpen voor een exclusieve voorpremière. Inclusief castleden!

Twee dagen voor de seizoensfinale bij VTM wordt uitgezonden, kunnen de grootste fans de aflevering al zien bij Kinepolis Antwerpen. Daar wordt die dag zowel de woensdag- als de donderdag- en vrijdagaflevering getoond.

Naast fans zullen ook heel veel castleden aanwezig zijn bij het evenement. Onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons) zijn van de partij om de avant-première mee te beleven.

Tickets zijn nu te koop via vtm.be.

Docu over André Hazes te zien bij VTM

Karen Luiken-22 mei 2023 om 13:53

De spraakmakende documentaire over André Hazes komt binnenkort naar de Belgische beeldbuis. VTM zendt op dinsdag 23 mei ‘Crossroads’ uit, een reeks waarin de Nederlandse ‘Leef’-zanger een kant van zichzelf toont die fans nooit eerder hebben gezien.

André werd voor de documentaire twee jaar lang gevolgd terwijl hij door de moeilijkste periode van zijn leven ging. Hij vertelt over zijn burn-out, liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn gevecht tegen verslavingen. Verschillende vrienden en familieleden, zoals moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef Djarno Hofland, komen ook aan het woord.

“Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De eerste aflevering wordt op 23 mei uitgezonden, daarna volgt er een aantal dinsdagen lang iedere week een nieuwe aflevering op VTM 2 en VTM GO+.

Ontdek meer