Zien: eerste beelden van nieuw seizoen 'Temptation Island'

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:57

De komst van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is dichterbij dan ooit. Over een paar weken barst het spektakel weer los. En dat het inderdaad een spektakel wordt, dat beloven de eerste beelden. Videoland heeft een trailer vrijgegeven.

‘We kunnen hier alleen maar sterker uitkomen.’ Die woorden hoor je een van de deelnemende koppels uitspreken in onderstaand filmpje. Of ze gelijk hebben? Dat moet nog blijken. Vorige seizoenen van ‘Temptation Island’ hebben bewezen dat zelfs de meest stabiele relaties de ultieme test niet overleven. En dat ook in deze reeks de problemen zich op zullen stapelen, blijkt uit de shots die volgen. Eerst horen we een dame zeggen dat ze haar vriendje niet mist, vervolgens zien we een andere vrouw huilend wegrennen.

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ is het de bedoeling dat de deelnemende stellen alle verleidingen om zich heen aangaan. Is de relatie waar ze in zitten wat ze zoeken, of vinden ze iemand die beter bij hen past? Er doen dit jaar 4 verschillende koppels en 24 vrijgezellen mee. De presentatie is in handen van Viktor Verhulst en Monica Geuze.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer