Zien: eerste beelden van nieuw seizoen 'Temptation Island'

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:57

De komst van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is dichterbij dan ooit. Over een paar weken barst het spektakel weer los. En dat het inderdaad een spektakel wordt, dat beloven de eerste beelden. Videoland heeft een trailer vrijgegeven.

‘We kunnen hier alleen maar sterker uitkomen.’ Die woorden hoor je een van de deelnemende koppels uitspreken in onderstaand filmpje. Of ze gelijk hebben? Dat moet nog blijken. Vorige seizoenen van ‘Temptation Island’ hebben bewezen dat zelfs de meest stabiele relaties de ultieme test niet overleven. En dat ook in deze reeks de problemen zich op zullen stapelen, blijkt uit de shots die volgen. Eerst horen we een dame zeggen dat ze haar vriendje niet mist, vervolgens zien we een andere vrouw huilend wegrennen.

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ is het de bedoeling dat de deelnemende stellen alle verleidingen om zich heen aangaan. Is de relatie waar ze in zitten wat ze zoeken, of vinden ze iemand die beter bij hen past? Er doen dit jaar 4 verschillende koppels en 24 vrijgezellen mee. De presentatie is in handen van Viktor Verhulst en Monica Geuze.

Netflix maakt releasedatum tweede seizoen 'Tiger King' bekend

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:42

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van ‘Tiger King’ online komt te staan. De serie, die razend populair werd aan het begin van de coronapandemie, keert terug op 17 november. Dat heeft Netflix zaterdag bekendgemaakt tijdens een virtueel fan-evenement.

Het tweede seizoen van ‘Tiger King’ werd niet zo lang geleden aangekondigd. Netflix belooft dat de nieuwe afleveringen ‘net zoveel chaos en waanzin’ zullen bevatten als die van het eerste deel. Hoewel er nog niks duidelijk is over de verhaallijn, zijn er wel al beelden voorbij gekomen van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Of het tweede seizoen net zo’n groot succes wordt als het eerste, is nog maar de vraag. Daar keken in de eerste vier weken na de première in maart 2020 zo’n 64 miljoen huishoudens naar.

Nieuwe seizoen 'The Crown' pas eind 2022 te streamen

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:30

Gisterenavond lanceerde Netflix een video waarin de Britse actrice Imelda Staunton een update gaf over het nieuwe seizoen van 'The Crown'. Staunton zal voor het vijfde en zesde seizoen van de populaire koninklijke serie in de huid kruipen van Queen Elizabeth II. We zien haar trots en statig achter haar bureau, op de set van het nieuwe seizoen.

Staunton vertelt dat ze met veel trots de fakkel overneemt van Claire Foy en Olivia Colman, en dat het filmen van seizoen 5 nu écht begonnen is.

Ook geeft ze helaas mee dat fans nog wel even zullen moeten wachten. Het nieuwe seizoen zal immers pas vanaf november 2022 te streamen zijn via Netflix.

Maar hey, misschien een ideaal moment om nog eens alle voorgaande seizoenen te streamen? ;-)

Bekijk haar persoonlijke boodschap hieronder:

Ontdek meer