Zien: eerste beelden van nieuw seizoen 'Temptation Island'

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:57

De komst van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is dichterbij dan ooit. Over een paar weken barst het spektakel weer los. En dat het inderdaad een spektakel wordt, dat beloven de eerste beelden. Videoland heeft een trailer vrijgegeven.

‘We kunnen hier alleen maar sterker uitkomen.’ Die woorden hoor je een van de deelnemende koppels uitspreken in onderstaand filmpje. Of ze gelijk hebben? Dat moet nog blijken. Vorige seizoenen van ‘Temptation Island’ hebben bewezen dat zelfs de meest stabiele relaties de ultieme test niet overleven. En dat ook in deze reeks de problemen zich op zullen stapelen, blijkt uit de shots die volgen. Eerst horen we een dame zeggen dat ze haar vriendje niet mist, vervolgens zien we een andere vrouw huilend wegrennen.

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ is het de bedoeling dat de deelnemende stellen alle verleidingen om zich heen aangaan. Is de relatie waar ze in zitten wat ze zoeken, of vinden ze iemand die beter bij hen past? Er doen dit jaar 4 verschillende koppels en 24 vrijgezellen mee. De presentatie is in handen van Viktor Verhulst en Monica Geuze.

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer