'Big Brother'-deelnemer Leroy krijgt waarschuwing voor grensoverschrijdend gedrag

Karen Luiken-10 februari 2022 om 05:03

Leroy heeft van ‘Big Brother’ een flinke tik op de vingers gekregen. De bewoner zou grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond en wordt weggestuurd als hij zich hier nog een keer schuldig aan maakt.

Kijkers van de livestream hebben het een paar dagen geleden al kunnen zien. Leroy lag in bad met zijn hand in zijn onderbroek. Niet veel later stond hij op en keek hij over de rand van de douchehokjes. Nouchine stond daar op dat moment te douchen.

Op social media klinkt veel commentaar en verschillende kijkers pleiten ervoor Leroy uit ‘Big Brother’ te krijgen. Dat is niet gebeurd, maar de kandidaat heeft inmiddels wel een officiële waarschuwing gekregen. Doet hij nog een keer iets wat niet door de beugel kan, dan moet hij zijn koffers pakken.

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer