Extra vrouw doet haar intrede in 'De Bachelor'

Karen Luiken-09 februari 2022 om 07:31

Het grote liefdesavontuur van Fabrizio Tzinaridis gaat vanavond van start. In de eerste aflevering, die om 20.35 uur te zien is via Play4 en GoPlay, zien we hoe de vrijgezel kennismaakt met veertien vrijgezelle dames. Of moeten we zeggen vijftien?

Halverwege de avond komt Goedele met een onverwachte verrassing. Een extra vrouw doet haar intrede en daar is niet iedereen blij mee. De blonde schone lijkt volgens sommige dames namelijk wel erg veel op ‘de tweede Pommeline zonder tattoos’...

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Spanning is om te snijden in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:32

Over een week breekt de finale van 'Big Brother' aan en dat zorgt voor veel zorgen bij de bewoners. De spanning in het huis is om te snijden, zeker nu er vanavond weer een nieuwe liveshow op het programma staat. Lindsey werd dit keer genomineerd door haar medebewoners en ze neemt het op tegen Danny en Jolien, die door de kijkers thuis in de gevarenzone werden gezet. Wie pakt over een paar uur zijn of haar koffers? En gaat er slechts één iemand naar huis of moeten twee personen de show verlaten?

Ontdek meer