Dit is de vijfde afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-06 februari 2022 om 12:21

Het ‘Big Brother’-huis is weer een trouwe bewoner kwijt. Van de drie genomineerden was het dit keer Dimitri die zijn spullen moest pakken en door de kijkers weg werd gestuurd.

Van alle kandidaten werden Nawel, Salar en Dimitri deze week het vaakst genomineerd door hun huisgenoten. Tijdens de liveshow van gisterenavond werd Nawel als eerste veiliggesteld door het publiek. Daarna bleek dat ook Salar genoeg stemmen had om te blijven. Met als gevolg: Dimitri moest naar huis, Vera in tranen achterlatend.

“Ik heb me laten meeslepen door anderen waardoor ik keuzes heb gemaakt die ik eigenlijk niet wou maken”, zei Dimitri bij zijn vertrek. “Mensen hebben de ware ik niet gezien.”

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer