Wereldberoemde ster ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-05 februari 2022 om 07:48

De laatste aflevering van ‘The Masked Singer’ was er een voor in de boekjes. Niet Jasper Steverlinck of hoofdverdachte Helmut Lutti kwam uit het edelhertenpak gekropen, maar de wereldberoemde ster Johnny Logan.

Johnny Logan zakte speciaal voor ‘The Masked Singer’ van Ierland af naar België om in het bijzondere pak van Edelhert te kruipen. Speurders Jens Dendoncker, Karen Damen, Kevin Janssens en Elodie Ouedraogo wisten niet wat ze zagen toen Mister Eurovision zichzelf onthulde.

“Het was een geweldige ervaring, vooral door de mensen waarmee ik heb mogen werken”, blikt Johnny Logan terug op zijn deelname. “Ik kan niet zeggen dat ik van het masker genoten heb, het was aartsmoeilijk voor mij. Het hoofd was instabiel en loodzwaar. Door het harnas rond mijn lichaam kon ik nauwelijks ademen en het gewicht drukte voortdurend op mijn nek en schouders, met geknelde zenuwen tot gevolg. Maar ‘it has been a blast’, ik heb er ongelofelijk van genoten.”

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer