Fabrizio deelt intieme kus in 'De Bachelor'

Karen Luiken-04 februari 2022 om 08:44

Fabrizio Tzinaridis gaat in een nieuw seizoen van ‘De Bachelor’ op zoek naar de liefde. Vijftien vrouwen strijden voor zijn hart, maar zit de ware er wel tussen?

In nieuwe beelden krijgen we al meteen een intiem beeld te zien. Fabrizio, die zegt dat hij de dames niet kan leren kennen door enkel handjes vast te houden, geeft één van de deelnemers een innige zoen. Niet veel later laat de ‘kleurplaat’ zich van een andere kant zien. Zijn kwetsbare kant. “Ik weet dat ik iemand ga kwetsen, maar ik ben niet bang om een keuze te maken. Het zal de juiste zijn.”

‘De Bachelor’ is vanaf aanstaande woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.

'Thuis' verwelkomt Aaron De Groeve als Gaby

Karen Luiken-24 maart 2023 om 07:14

‘Thuis’ krijgt er binnenkort een nieuw gezicht bij. Acteur Aaron De Groeve maakt via social media bekend dat hij de cast vanaf half april vervoegt.

Aaron gaat Gaby spelen, een ambitieuze en sympathieke geneeskundestudent. “Ik ben enorm dankbaar dat ik de kans krijg om dit te doen en mij te bewijzen, zeker ook omdat ik nog niet veel acteerervaring heb”, schrijft de acteur op Instagram. “Ik word goed begeleid door de verschillende regisseurs en het productieteam dus dat helpt enorm op de die presteerdruk op mijn schouders te verlichten.”

Naast ‘Thuis’ is Aaron ook samen met Gloria Monserez te zien in ‘Liefdestips aan mezelf’ en in ‘Onderhuids’, een serie die half mei verschijnt.

‘Big Brother’-bewoner Bart staat oog in oog met dochter

Karen Luiken-23 maart 2023 om 15:34

Een nieuwe freeze in het ‘Big Brother’-huis en deze keer voor Bart. Zijn dochter Femke kwam het huis binnen met zelfgemaakte koekjes. Bart probeerde vol te houden, tot Jolien het niet meer kon aanzien en riep dat hij haar moest vastpakken. Duizend euro verdwijnt uit de pot, maar levert wel een heel pakkend weerzien op tussen Bart en zijn dochter.

Ontdek meer