Deze kaars ruikt naar de balletjes van IKEA

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 06:46

Wie jarig is, trakteert. Ook IKEA. De Family-tak van het bedrijf bestaat tien jaar en dat moet uiteraard op een bijzondere manier gevierd worden. Het Zweedse meubelbedrijf komt daarom met geurkaarsen die een ietwat bijzondere geur afleveren. Ze ruiken naar de wereldberoemde gehaktballetjes waar de zaak om bekendstaat.

De beruchte gehaktballetjes van IKEA zijn al jaren een onmisbaar onderdeel tijdens een dagje shoppen in de winkel. De smaak van het gerecht is fantastisch, de geur misschien nog wel beter. Precies de reden waarom IKEA nu met geurkaarsen komt waarmee je de heerlijke aroma’s van de gehaktballetjes in huis kunt halen.

“Voor het 10-jarig jubileum van IKEA Family vonden we het passend om iets onverwachts te creëren waar onze IKEA Family-leden en superfans van gehaktballen dol op zouden zijn. En ja, het ruikt heel erg naar de IKEA-gehaktballen”, legt creatief directeur Sho Matsuzaki uit aan The New York Post.

De geurkaars maakt deel uit van een speciale actie, waarvan we helaas niet weten of-ie ook in ons landje beschikbaar zal zijn.

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer