Jamie-Lee Six doet mee aan 'De Verraders'

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:56

Over een kleine twee weken barst in het nieuwe spelprogramma ‘De Verraders’ een psychologische strijd los. Achttien bekende Vlamingen doen mee aan het programma en Jamie-Lee Six is er daar één van. Dat heeft VTM vandaag bekendgemaakt.

In ‘De Verraders’ verblijven de kandidaten acht dagen lang in een mysterieus kasteel, waar ze een bloedstollend spel spelen tussen goed en kwaad. Drie van hen worden aangeduid als ‘verraders’. De kijker weet wie dat zijn, maar de andere kandidaten niet. Zij worden de zogenaamde ‘bondgenoten’. Elke nacht vermoorden de verraders een kandidaat die het spel moet verlaten. De bondgenoten moeten wraak nemen, door iemand te verbannen aan de ronde tafel. Overdag gaan bondgenoten en verraders op missie om samen een zo groot mogelijke zilverschat te verzamelen. Kunnen de bondgenoten de verraders verslaan? Het kamp dat aan het einde in de meerderheid is, wint ‘De Verraders’.

Jamie-Lee Six is één van de bekende Vlamingen die de uitdaging aangaat. “Ik ben echt super gedreven”, zegt ze. “En ik kan niet tegen mijn verlies. Bovendien ben ik te koppig. Echt zot koppig. Een match made in heaven om te winnen denk ik. Eerlijkheid en bedrog zijn hier hetzelfde.”

De andere deelnemers zijn actrice Nora Dari, basketbalspeler Ann Wauters, model Astrid Coppens, zanger Bart Kaëll, bioloog Dirk Draulans, chocolatier Dominique Persoone, journalist Hannelore Simoens, ontwerpster Inge Onsea, acteur Issam Daka, actrice Kim Van Oncen, televisiekok Loïc Van Impe, radiopresentatrice Maureen Vanherberghen, veldrijder Niels Albert, televisiegeicht Sieg De Doncker, strafpleiter Walter Damen, Roeier Ward Lemmelijn en zangeres Wendy Van Wanten.

‘De Verraders’ is vanaf 7 februari om 20.35 uur te zien bij VTM. Staf Coppens presenteert de show.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Ontdek meer