'Big Brother'-bewoners worden wakker met bijzondere verrassing

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:26

Na twee weken die in het teken stonden van overleven en verrassingen is het in het ‘Big Brother’-huis nu tijd voor de break-up week. En dat wordt wel erg letterlijk genomen. Wanneer de bewoners wakker worden, ontdekken ze dat hun villa letterlijk in tweeën is gesplitst. Een preview!

Deze landen zijn door naar finale songfestival

Karen Luiken-08 mei 2024 om 06:26

Tien van de vijftien landen die dinsdag tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival hun liedje lieten horen, zijn door naar de finale van aanstaande zaterdag. Topfavoriet Kroatië is, zoals verwacht, een van de gelukkigen.

Naast Kroatië zijn ook Servië, Portugal, Slovenië, Oekraïne, Litouwen, Finland, Cyprus, Ierland en Luxemburg door. Zij staan zaterdag net als Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk, die samen ook wel de ‘Big Five’ worden genoemd, in de finale.

Welke tien landen zich daar nog meer bij aansluiten, wordt donderdag duidelijk tijdens de tweede halve finale. Dan is het de beurt aan België, Nederland, Malta, Albanië, Griekenland, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk, Denemarken, Armenië, Letland, San Marino, Georgië, Estland, Israël en Noorwegen.

De landen die geen plekje in de finale bemachtigd hebben, zijn Polen, IJsland, Moldavië, Azerbeidzjan en Australië.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-06 mei 2024 om 07:03

Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we onder andere hoe Senne een bizarre bewering deed in het spel ‘leugen of waarheid’ én hoe opnieuw een speler het veld moest verlaten. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Zat Senne echt in bad met Bernards moeder?

Senne beweert in het 'leugen of waarheid' spel dat hij de voorbije 24 uur in bad heef gezeten met de mama van Bernard.

Whut? Voetbalde Bernard met Lukaku?!

Bernard beweert in het 'leugen of waarheid' spel dat hij de voorbije 24 uur heeft gevoetbald met Lukaku.

De eerste reactie van de zevende afvaller

Hoe heeft de zevende afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer