Geen nieuw vervolg voor reboot 'The Hills'

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:30

MTV trekt de stekker uit ‘The Hills: New Beginnings’. The Wrap laat weten dat er geen nieuw seizoen komt van de reboot.

Er zijn in het totaal twee seizoenen van ‘New Beginnings’ gemaakt. Het eerste verscheen in 2019 en liet zien hoe de levens van Brody Jenner, Audrina Patridge, Heidi Montag, Spencer Pratt, Frankie Delgado en Jason Wahler er jaren na ‘The Hills’ uitzien. Originele castleden als Lauren Conrad en Kristin Cavallari keerden niet terug voor de reboot. Wel waren er rollen weggelegd voor Brody's ex Kaitlynn Carter en Mischa Barton.

Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer