Dit is de tweede afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:21

De ‘Big Brother’-kandidaten hebben afscheid moeten nemen van Kitty. De Amsterdamse deelneemster die bekendstond om haar roze huispak, gesnurk en kookkunsten, is door de kijkers naar huis gestuurd.

Afgelopen week stond voor de deelnemers in het teken van ‘Survival Week’. Iedere dag werden er spelletjes gespeeld waar immuniteit mee gewonnen kon worden. Peter en Kitty waren de enige twee die de winst nooit wisten te pakken en bleven daarom over als genomineerden. De kijkers thuis hebben Peter vervolgens de meeste stemmen gegeven, waardoor Kitty haar koffers moest pakken.

“Wat ben ik een stom varken geweest”, was de reactie van Kitty. Zij kreeg eerder deze week de kans om immuniteit te kopen, maar besloot daar geen gebruik van te maken. Achteraf gezien heeft ze daar veel spijt van.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Ontdek meer