Verschrikkelijk nieuws voor 'Big Brother'-deelneemster Kitty

Karen Luiken-15 januari 2022 om 07:59

Het ‘Big Brother’-avontuur van Kitty heeft een zwart randje gekregen. De deelneemster heeft gisteren te horen gekregen dat haar vader is overleden.

Het nieuws komt hard aan, maar is geen shock voor Kitty. Haar vader was al langere tijd ziek en de kans was groot dat hij zou komen te overlijden. Kitty heeft voor haar intrek in het ‘Big Brother’-huis dan ook al uitgebreid afscheid van hem genomen.

Ook heeft ze thuis besproken dat als dit zou gebeuren, ze niet zomaar het programma zou verlaten. “Als ik nu weer naar huis ga, gaat na de uitvaart iedereens leven door en zit ik alleen thuis”, aldus de Nederlandse. “Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug. ‘Big Brother’ is het eerste dat ik echt voor mezelf doe.”

De keuze is dus gemaakt: Kitty blijft in ‘Big Brother’. Ze heeft toestemming gekregen om met haar moeder te bellen.

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer