Verschrikkelijk nieuws voor 'Big Brother'-deelneemster Kitty

Karen Luiken-15 januari 2022 om 07:59

Het ‘Big Brother’-avontuur van Kitty heeft een zwart randje gekregen. De deelneemster heeft gisteren te horen gekregen dat haar vader is overleden.

Het nieuws komt hard aan, maar is geen shock voor Kitty. Haar vader was al langere tijd ziek en de kans was groot dat hij zou komen te overlijden. Kitty heeft voor haar intrek in het ‘Big Brother’-huis dan ook al uitgebreid afscheid van hem genomen.

Ook heeft ze thuis besproken dat als dit zou gebeuren, ze niet zomaar het programma zou verlaten. “Als ik nu weer naar huis ga, gaat na de uitvaart iedereens leven door en zit ik alleen thuis”, aldus de Nederlandse. “Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug. ‘Big Brother’ is het eerste dat ik echt voor mezelf doe.”

De keuze is dus gemaakt: Kitty blijft in ‘Big Brother’. Ze heeft toestemming gekregen om met haar moeder te bellen.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Ontdek meer