Verschrikkelijk nieuws voor 'Big Brother'-deelneemster Kitty

Karen Luiken-15 januari 2022 om 07:59

Het ‘Big Brother’-avontuur van Kitty heeft een zwart randje gekregen. De deelneemster heeft gisteren te horen gekregen dat haar vader is overleden.

Het nieuws komt hard aan, maar is geen shock voor Kitty. Haar vader was al langere tijd ziek en de kans was groot dat hij zou komen te overlijden. Kitty heeft voor haar intrek in het ‘Big Brother’-huis dan ook al uitgebreid afscheid van hem genomen.

Ook heeft ze thuis besproken dat als dit zou gebeuren, ze niet zomaar het programma zou verlaten. “Als ik nu weer naar huis ga, gaat na de uitvaart iedereens leven door en zit ik alleen thuis”, aldus de Nederlandse. “Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug. ‘Big Brother’ is het eerste dat ik echt voor mezelf doe.”

De keuze is dus gemaakt: Kitty blijft in ‘Big Brother’. Ze heeft toestemming gekregen om met haar moeder te bellen.

Deelnemers voor nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch' gezocht

Karen Luiken-04 juli 2022 om 06:05

Heb jij een legioen aan exen die jou het leven zuur kunnen maken? En vind jij het geen probleem om die strijd aan te gaan op televisie? Pak dan nu je kans. MTV is op zoek naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Het achtste seizoen van het juicy programma is momenteel nog in volle gang, maar toch worden er nu al voorbereidingen getroffen voor het volgende. En daarvoor wordt gezocht naar vrijgezellen. MTV laat in een oproep weten zowel naar Nederlandse als Belgische singles te zoeken.

‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van: MTV’s: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next!’, zo klinkt het in een oproep.

Aanmelden kan hier!

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Ontdek meer