Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-13 januari 2022 om 16:17

Zet vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde samen in een villa en je krijgt geweldige televisie. Zeker als die vrijgezellen geen intiem contact met elkaar mogen hebben. Dat hebben we al ontdekt in de eerste twee seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ en wordt nog maar eens een keer bewezen in het derde seizoen. De afleveringen zijn vanaf volgende week op Netflix te zien. Dit zijn de eerste beelden.

Het concept achter ‘Too Hot To Handle’ is simpel: sexy singles worden naar een paradijs gestuurd voor de tijd van hun leven. Ze gaan met elkaar op date, doen leuke dingen samen en worden in sommige gevallen smoorverliefd op elkaar. Maar er zijn ook regels. Want de vrijgezellen mogen niet met elkaar zoenen, mogen elkaar niet strelen, mogen geen seks hebben en mogen zichzelf ook niet bevredigen. Doen ze dat wel, dan riskeren ze de hoofdprijs van 200.000 dollar mis te lopen.

“Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon too hot to handle?”, aldus Netflix in een aankondiging. We zien het vanaf 19 januari.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer