Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-13 januari 2022 om 16:17

Zet vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde samen in een villa en je krijgt geweldige televisie. Zeker als die vrijgezellen geen intiem contact met elkaar mogen hebben. Dat hebben we al ontdekt in de eerste twee seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ en wordt nog maar eens een keer bewezen in het derde seizoen. De afleveringen zijn vanaf volgende week op Netflix te zien. Dit zijn de eerste beelden.

Het concept achter ‘Too Hot To Handle’ is simpel: sexy singles worden naar een paradijs gestuurd voor de tijd van hun leven. Ze gaan met elkaar op date, doen leuke dingen samen en worden in sommige gevallen smoorverliefd op elkaar. Maar er zijn ook regels. Want de vrijgezellen mogen niet met elkaar zoenen, mogen elkaar niet strelen, mogen geen seks hebben en mogen zichzelf ook niet bevredigen. Doen ze dat wel, dan riskeren ze de hoofdprijs van 200.000 dollar mis te lopen.

“Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon too hot to handle?”, aldus Netflix in een aankondiging. We zien het vanaf 19 januari.

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer