Zo gaat het nu tussen Jill en Thomas uit 'Big Brother'

Karen Luiken-12 januari 2022 om 09:07

Jill Goede en Thomas Nagels bouwden een goede band op tijdens hun deelname aan het vorige seizoen van ‘Big Brother’. Ze werden niet alleen best friends, maar ook prille lovers van elkaar. In een van de afleveringen wisselden ze zelfs een passionele zoen uit. Maar hoe gaat het nu tussen de twee? Jill geeft in een gesprek met Showbizz24 antwoord op die vraag.

“Ik heb een mooie tijd met Thomas gehad in het huis en zelfs nog een tijdje buiten het huis”, geeft Jill toe. Maar meer dan dat werd het helaas niet. “Onze vriendschap is ondertussen verwaterd. Met heel veel liefde zou ik hem graag opnieuw zien en gezellige dingen met hem doen.”

De reden dat de twee elkaar niet meer spreken, zoekt Jill achter de druk die op hen werd gelegd. “We dachten: ‘het moet omdat zoveel mensen het willen’”, vervolgt ze. “Ik denk dat het daardoor fout is gegaan en we daardoor uit elkaar zijn gegroeid. Maar ik spreek hem af en toe nog en ik weet dat het goed met hem gaat. Mijn deur zal altijd voor hem openstaan.”

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer