Wait what? Er bestaat zoiets als Oreo-wijn

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:42

Als je aan wijn denkt, denk je vaak aan snacks als kaas, ham of bittergarnituur. Koekjes zou je niet automatisch linken aan het alcoholische drankje, maar toch is dat wat Barefoot wél heeft gedaan. Het wijnmerk heeft de handen ineen geslagen met Oreo en komt met een traktatie die speciaal is gemaakt voor zoetekauwen.

Barefoot en Oreo hebben een heuse Oreo-wijn op de markt gebracht. Het gaat om een rode wijn die de smaak van Oreo Thins – de dunne variant van het wereldberoemde koekje – zou moeten bevorderen.

Hoewel de fles niet smaakt als een Oreo Thin in vloeibare vorm, biedt de wijn wel smaakjes die je doen denken aan Oreo’s. De rode blend bevat smaken van chocolade, tonen van eikenhout en natuurlijke aroma’s van bramen en donkere kersen.

Tot zover het goede nieuws. Want helaas: we hebben ook een minder leuke boodschap over dit drankje. Het is namelijk zó populair, dat het momenteel compleet is uitverkocht.

Dit zijn de ongezondste drankjes van Starbucks

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:29

Nu de zomervakantie eindelijk begonnen is en het weer wat warmer is, is er niets lekkerder en verfrissender dan een heerlijke smeuïge frappuccino van Starbucks. Maar in tegenstelling tot gewone zwarte koffie, zijn deze zoetigheden helemaal niet zo gezond. Integendeel zelfs…

Een van de meest populaire drankjes onder de jeugd bij Starbucks is bijvoorbeeld de Signature Caramel Hot Chocolate. Maar die sla je best over, want er zitten bij een Venti-variant maar liefst 729 calorieën in! Say what?!

Ook de Iced White Chocolate Mocha en de Signature Hazelnut Mocha scoren heel hoog op de caloriemeter. Ook verschillende frappuccino’s, zoals de Caramel Frappuccino, Cookie & Cream Frappuccino, en de Banana Split Coffee Frappuccino, skip je beter als je op je lijn wil letten. Vooral het hoge suikergehalte is not done als je wat wil doen aan die overtollige kilo’s.

Dus als je volgende keer bij Starbucks staat, denk dan nog eens aan dit artikel ;-)

Nicki Minaj lanceert eigen chips

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 07:48

Nicki Minaj-fans assemble! Nicki heeft namelijk een nieuwe snack voor jullie, want samen met Rap Snacks lanceert ze een eigen, nieuwe chipssmaak: Barbie-Que Honey Truffle Potato Chips.

De truffel- en barbecuechips is een eerbetoon aan Nicki's fans die haar "Barbie" noemen. En samen met Rap Snacks wil Nicki nu ook de chipsmarkt veroveren!

Rap Snacks, opgericht in 1994, omschrijft zichzelf als een "innovatief snackmerk geïnspireerd door hiphop," en heeft in het verleden samengewerkt met grote artiesten als Lil Baby, Rick Ross en Migos.

De speciale Nicki Minaj-chips is (voorlopig) enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar zeg nooit nooit ;-)

Ontdek meer