Nora en Lotte uit DWTS hebben corona!

Dieter Blarinckx-05 januari 2022 om 13:19

Nora Gharib en Lotte Vanwezemael, allebei kandidates in het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’, hebben positief getest op corona. Daardoor zijn ze minstens een week uit. Dat wil dus ook zeggen dat ze niet te zien zullen zijn in de aflevering van zaterdag. Toch heeft de productie al bevestigd dat zowel Nora als Lotte in de wedstrijd blijven.

“In ‘Strictly Come Dancing’, de Britse versie, hadden ze onlangs ook te maken met een corona-uitbraak. Daar werd beslist dat wie na z’n herstel tijdig de repetities kan hervatten, weer mag aansluiten in de volgende aflevering. Bij ons geldt dezelfde regel”, klinkt het bij de productie.

“We bekijken de situatie dag per dag, en normaal gezien sluiten Nora en Lotte volgende week gewoon weer aan.”

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer