Deze muziek maakt 'Big Brother'-kandidaat Kristof

Karen Luiken-05 januari 2022 om 08:52

Het ‘Big Brother’-huis heeft er een nieuwe bewoner bij. Sterker nog: drie nieuwe bewoners, onder wie ook Kristof. De 30-jarige verdient zijn geld als aardrijkskundeleraar en maakt zijn vrije uurtjes vol met het maken van schlagermuziek. Onder zijn artiestennaam Kristof Carpentier heeft hij al verschillende hits uitgebracht en die zijn (lucky for us) gewoon te vinden op het wereldwijde web!

Een kijkje op het YouTube-kanaal van Kristof verraadt dat de zanger in het afgelopen jaar twee nummers heeft uitgebracht. De eerste heet ‘Champagne Voor Iedereen’ en gaat gepaard met een clip waarin de ‘Big Brother’-kandidaat vrolijk op zijn eigen beats staat te dansen.

Het tweede liedje gaat over een feestje in de kroeg. Ook dit nummer neemt een videoclip met zich mee waarin Kristof de hoofdrol speelt. “Vroeg naar de kroeg, samen naar de klote”, zo klinkt het uit de mond van de zanger.

Je luistert de songs hieronder.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer