Kijkers 'Big Brother' niet blij met nieuwe voice-over

Karen Luiken-04 januari 2022 om 09:05

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ is gisterenavond van start gegaan. Met een nieuw huis, nieuwe kandidaten, nieuwe opdrachten én een nieuwe voice-over. Maar over dat laatste nieuwigheidje zijn veel kijkers niet te spreken. Mensen ergeren zich kapot aan de stem.

In het vorige seizoen van ‘Big Brother’ was het de Vlaamse Jeroen Medaer die verantwoordelijk was voor de voice-over. Dit keer is het iemand anders die zijn stem uitleent voor het programma. Wie dat is, blijft een mysterie, maar fans zijn er in ieder geval niet blij mee.

Op social media stromen de klachten massaal binnen. “Big Brother is totaal niet verstaanbaar. Kunnen ze wat doen aan de kwaliteit. Het was vorig jaar wel beter”, zegt iemand. “Ik heb ondertiteling nodig voor de stem. Wat is dees”, vraagt een ander zich af. En een derde kijker: “Kunnen we die stem niet wegstemmen?”

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer