Jasmijn Van Hoof krijgt rol in telenovelle 'Lisa'

Karen Luiken-03 januari 2022 om 10:28

Kijkers van de telenovelle ‘Lisa’ worden deze week verrast met een opvallend nieuw personage. Vanaf morgen zal Jasmijn Van Hoof, die je misschien beter kent als Stefanie uit ‘Familie’, een gastrol vertolken in de reeks.

Jasmijn Van Hoof kruipt in de huid van Mia, een spontane en goedlachse jonge vrouw met een hart van goud. Wanneer ze een koppeltje ruzie ziet maken, besluit ze er iets aan te doen. Ze heeft dan echter niet door dat het ruziënde acteurs zijn en dat ze op de set van de Flirt-campagne staat. Babette is woedend omdat Mia de shoot verpest. Maar Mia’s naturelle flair is bijzonder ontwapenend en dat ontgaat ook Lisa en Nathan niet…

“Het telefoontje om Mia te spelen kwam vrij snel na mijn laatste draaidag bij ‘Familie’. Dat was een opluchting, want na Familie had ik eigenlijk geen idee hoe de toekomst er ging uitzien”, vertelt Jasmijn. “Er hangt een bijzonder fijne sfeer op de set van Lisa. Je voelt er bij iedereen veel jonge energie en de goesting om er iets moois van te maken. Het is ook heel fijn om de rol van Mia te spelen. Ze is een geestige, vrolijke en spontane jonge vrouw met het hart op de juiste plaats.”

'Lisa' gaat de laatste week van het tweede seizoen in, maar keert na een winterpauze weer terug met een derde seizoen, waarin ook het nieuwe personage Mia nog te zien zal zijn.

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer