Jasmijn Van Hoof krijgt rol in telenovelle 'Lisa'

Karen Luiken-03 januari 2022 om 10:28

Kijkers van de telenovelle ‘Lisa’ worden deze week verrast met een opvallend nieuw personage. Vanaf morgen zal Jasmijn Van Hoof, die je misschien beter kent als Stefanie uit ‘Familie’, een gastrol vertolken in de reeks.

Jasmijn Van Hoof kruipt in de huid van Mia, een spontane en goedlachse jonge vrouw met een hart van goud. Wanneer ze een koppeltje ruzie ziet maken, besluit ze er iets aan te doen. Ze heeft dan echter niet door dat het ruziënde acteurs zijn en dat ze op de set van de Flirt-campagne staat. Babette is woedend omdat Mia de shoot verpest. Maar Mia’s naturelle flair is bijzonder ontwapenend en dat ontgaat ook Lisa en Nathan niet…

“Het telefoontje om Mia te spelen kwam vrij snel na mijn laatste draaidag bij ‘Familie’. Dat was een opluchting, want na Familie had ik eigenlijk geen idee hoe de toekomst er ging uitzien”, vertelt Jasmijn. “Er hangt een bijzonder fijne sfeer op de set van Lisa. Je voelt er bij iedereen veel jonge energie en de goesting om er iets moois van te maken. Het is ook heel fijn om de rol van Mia te spelen. Ze is een geestige, vrolijke en spontane jonge vrouw met het hart op de juiste plaats.”

'Lisa' gaat de laatste week van het tweede seizoen in, maar keert na een winterpauze weer terug met een derde seizoen, waarin ook het nieuwe personage Mia nog te zien zal zijn.

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer