Deze kandidaten doen mee aan 'Big Brother'

Karen Luiken-03 januari 2022 om 09:33

Vanavond is het zover: het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ gaat van start. Vier Vlaamse en vier Nederlandse mannen en vrouwen worden samen in een villa gezet om het daar zo lang mogelijk met elkaar vol te houden. Als het even kan honderd dagen in het totaal. Dit zijn de acht kandidaten.

De eerste is de 25-jarige Nouchine uit Gent (op de foto: tweede dame van links). Ze is de jongste van het stel, maar wil zich ondanks haar leeftijd over de andere deelnemers ontfermen. Ze is een verpleegkundige, staat voor iedereen klaar en is altijd vrolijk.

Na Nouchine volgt de 26-jarige Dimitri uit Kampenhout (op de foto: tweede man van links). Hij werkt als commercieel directeur bij het bedrijf van zijn vader en is in de weekenden te vinden op het voetbalveld. Hij omschrijft zichzelf als de clown van de groep.

Door naar de uit Den Haag afkomstige Tobias (26) (op de foto: de meest rechtse man). Hij is charmant, sport graag en houdt van het strand. Hij heeft onlangs een burn-out gehad, maar is nu topfit en gaat geen uitdaging uit de weg.

Dan Vera, 26 jaar oud en woonachtig in Vlissingen (op de foto: derde dame van links). Ze is graag bezig met haar uiterlijk en geeft in een parfumerie advies over schoonheidsproducten. In het verleden deed ze meerdere keren mee aan missverkiezingen. Zo nu en dan ging ze er met de winst vandoor.

Sercan is 28 jaar oud en woont in Tessenderlo (op de foto: derde man van links). Hij is avontuurlijk, sympathiek en heeft een bad boy-randje. Hij woont bij zijn moeder en werkt als magazijnmedewerker bij Nike. Hij heeft een groot deel van de wereld gezien door zijn vele reizen, maar kan niet wachten om het ‘Big Brother’-huis binnen te stappen.

De 35-jarige Grace komt oorspronkelijk uit Brazilië maar woont inmiddels al een tijdje in Breda (op de foto: eerste dame van links). Haar sterke, onafhankelijke karakter heeft ze te danken aan de vele dingen die ze al heeft meegemaakt. Op haar vijftiende beviel ze van haar eerste kindje.

Dan de 56-jarige Peter uit Hasselt (op de foto: eerste man van links). Hij is modieus, neemt geen blad voor de mond en werkt in een schoenenwinkel. Samen met zijn man en zoon geniet hij elke dag van het leven.

En dan last but not least: de 58-jarige Kitty uit Aalten (op de foto: vierde vrouw in het rijtje). Ze heeft haar hele leven lang hard gewerkt en bracht in haar eentje vier zoons groot. Ze is misschien de oudste van alle ‘Big Brother’-kandidaten, maar naar eigen zeggen zeker niet de zwakste.

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer