Vanavond start nieuwe seizoen van ‘Cupido Ofzo’

Dieter Blarinckx-03 januari 2022 om 07:07

Het populaire en hartverwarmende VTM-programma ‘Cupido Ofzo’ is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen! Presentatrices Frances Lefebure en Ruth Beeckmans helpen alleenstaanden met een beperking of een stoornis een date te vinden en hun wegwijs te maken in de liefdevolle wereld van het daten.

Vanavond zijn kandidaten Baptist en Amélie aan de beurt, die meteen superenthousiast zijn over hun eerste date!

Benieuwd hoe het verder loopt? Ontdek het vanavond in ‘Cupido Ofzo’ bij VTM!

Beeld: DPG Media

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer