COCKTAIL TIP VOOR MORGENAVOND: Bacardi Spiced Punch

Lola Obasuyi Van Acker-30 december 2021 om 12:00

Dan is deze Bacardi Spiced Punch de perfecte oplossing! Een grote bowl punch die je op het midden van de tafel kan zetten zodat iedereen zelf kan inschenken. Bovendien ziet het er ook nog eens mega feestelijk uit, twee vliegen in één klap!

INGREDIËNTEN:

  • 125ml BACARDI Spiced Rum
  • 400ml BACARDI Superior Rum
  • 400ml Sinaasappelsap
  • 70ml Grenadine
  • 125ml Cranberrysap
  • Garnering: Citroenschijfjes en rozemarijn

En dan… Work your magic! Neem een grote maatbeker of een kan en combineer alle ingrediënten. Laat de mix goed afkoelen in de frigo zodat deze lekker fris wordt. Net voor het serveren giet je alles in een grote kom. Roer er nog wat ijsblokjes en citroenschijfjes doorheen en werk af met rozemarijn. Voila, helemaal klaar voor een geweldig feest!

Dit zijn de ongezondste drankjes van Starbucks

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:29

Nu de zomervakantie eindelijk begonnen is en het weer wat warmer is, is er niets lekkerder en verfrissender dan een heerlijke smeuïge frappuccino van Starbucks. Maar in tegenstelling tot gewone zwarte koffie, zijn deze zoetigheden helemaal niet zo gezond. Integendeel zelfs…

Een van de meest populaire drankjes onder de jeugd bij Starbucks is bijvoorbeeld de Signature Caramel Hot Chocolate. Maar die sla je best over, want er zitten bij een Venti-variant maar liefst 729 calorieën in! Say what?!

Ook de Iced White Chocolate Mocha en de Signature Hazelnut Mocha scoren heel hoog op de caloriemeter. Ook verschillende frappuccino’s, zoals de Caramel Frappuccino, Cookie & Cream Frappuccino, en de Banana Split Coffee Frappuccino, skip je beter als je op je lijn wil letten. Vooral het hoge suikergehalte is not done als je wat wil doen aan die overtollige kilo’s.

Dus als je volgende keer bij Starbucks staat, denk dan nog eens aan dit artikel ;-)

Nicki Minaj lanceert eigen chips

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 07:48

Nicki Minaj-fans assemble! Nicki heeft namelijk een nieuwe snack voor jullie, want samen met Rap Snacks lanceert ze een eigen, nieuwe chipssmaak: Barbie-Que Honey Truffle Potato Chips.

De truffel- en barbecuechips is een eerbetoon aan Nicki's fans die haar "Barbie" noemen. En samen met Rap Snacks wil Nicki nu ook de chipsmarkt veroveren!

Rap Snacks, opgericht in 1994, omschrijft zichzelf als een "innovatief snackmerk geïnspireerd door hiphop," en heeft in het verleden samengewerkt met grote artiesten als Lil Baby, Rick Ross en Migos.

De speciale Nicki Minaj-chips is (voorlopig) enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar zeg nooit nooit ;-)

Ontdek meer