Dit is het nieuwe ‘Big Brother’-huis

Dieter Blarinckx-30 december 2021 om 07:28

Maandag start het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ en dit keer pakken ze het helemaal anders aan. En nieuwe regels wil ook zeggen, een nieuw huis! De Vlaamse zender Play4 plaatste al enkele beelden online van het nieuwe huis waarin de kandidaten zullen verblijven.

Het grote huis telt zo’n 120 camera’s en bijna 50 microfoons, zo volgt Big Brother zijn bewoners altijd en overal.

“Een nieuw seizoen verdient een frisse start: een nieuw huis is dus op zijn plaats. Kan je nagaan dat hier welgeteld twintig kilometer aan bekabeling ligt? Alles om de kijker geen moment te laten missen”, aldus presentatrice Geraldine Kemper.

“Het ‘Big Brother’-huis ziet er voortaan helemaal anders uit. Het voelt allemaal heel luxueus aan. Maar of dat ook het gevoel zal zijn dat de nieuwe bewoners zullen hebben? Dat valt nog te betwijfelen.”, vult presentator Peter Van de Veire aan.

Bekijk het hele huis hier!

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ start deze maandag om 20u35 bij Play4 en GoPlay!

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer