Zo gaat het nu tussen Michèle en Boudewijn uit AYTO

Karen Luiken-21 december 2021 om 07:22

Het eerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ zit erop. De tien perfecte matches zijn gevonden, waarvan Michèle en Boudewijn de eerste waren. Ze werden als prille lovebirds naar de honeymoon suite gestuurd, maar hoe gaat het nu tussen de twee?

Michèle vertelt volgens Grazia dat zij en Boudewijn er tijdens de opnames van ‘Are You The One’ al snel achter kwamen dat ze bij elkaar pasten. In de honeymoon suite kregen de twee vervolgens meer tijd om uit te zoeken of het iets kon worden. Maar eenmaal daar bleek het toch eerder om een vriendschappelijke klik te gaan dan om ware liefde.

In Nederland hebben ze de boel nog eens onderzocht. “We hadden in het programma al een keer tegen elkaar gezegd dat we als vrienden verder wilden gaan, en dat we in Nederland nog wel zouden afspreken en konden kijken of er meer kon ontstaan”, zegt Michèle. “We hebben elkaar zeker nog gezien, maar eigenlijk was dat altijd vriendschappelijk.”

Inmiddels spreken Michèle en Boudewijn elkaar iedere dag. "Laatst hadden we één-op-één bij mij thuis gezellig wat gedronken. Dat was gewoon heel leuk, maar wel echt vriendschappelijk. We hebben nog veel met elkaar besproken over wat we allemaal hebben meegemaakt. Tussen ons gaat het verder helemaal prima en we kunnen het heel goed met elkaar vinden.”

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer