Zo gaat het nu tussen Michèle en Boudewijn uit AYTO

Karen Luiken-21 december 2021 om 07:22

Het eerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ zit erop. De tien perfecte matches zijn gevonden, waarvan Michèle en Boudewijn de eerste waren. Ze werden als prille lovebirds naar de honeymoon suite gestuurd, maar hoe gaat het nu tussen de twee?

Michèle vertelt volgens Grazia dat zij en Boudewijn er tijdens de opnames van ‘Are You The One’ al snel achter kwamen dat ze bij elkaar pasten. In de honeymoon suite kregen de twee vervolgens meer tijd om uit te zoeken of het iets kon worden. Maar eenmaal daar bleek het toch eerder om een vriendschappelijke klik te gaan dan om ware liefde.

In Nederland hebben ze de boel nog eens onderzocht. “We hadden in het programma al een keer tegen elkaar gezegd dat we als vrienden verder wilden gaan, en dat we in Nederland nog wel zouden afspreken en konden kijken of er meer kon ontstaan”, zegt Michèle. “We hebben elkaar zeker nog gezien, maar eigenlijk was dat altijd vriendschappelijk.”

Inmiddels spreken Michèle en Boudewijn elkaar iedere dag. "Laatst hadden we één-op-één bij mij thuis gezellig wat gedronken. Dat was gewoon heel leuk, maar wel echt vriendschappelijk. We hebben nog veel met elkaar besproken over wat we allemaal hebben meegemaakt. Tussen ons gaat het verder helemaal prima en we kunnen het heel goed met elkaar vinden.”

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer